Eve Online'ın Inferno 1.1 Güncellemesi Geliyor MechWarrior Online'ın Özel Paketleri Çıktı

Dust 514'ün En İyi Eşyaları Ne Kadar?

19.06.2012 13:22 - Gökhan Yılmaz

Parlak zırhınızla gezerken dikkatsiz davranırsanız o zırhı kaptırabilirsiniz.

 
     CCP'nin Başkan Yardımcısı Morgan Godat, PlayStation 3'te Free2play olarak ücretsiz bir şekilde oyunculara sunulacak Dust 514'ün satılık içerikleriyle ilgili konuştu. Eve Online ile iletişim içerisinde olacak Dust 514'de oyun sonunda kullanılabilecek bir eşya seti için yaklaşık 24 Sent (Yaklaşık 50-60 Kuruş) ödemeniz gerekecek.
 
     Yani ücretsiz oynadığınız bir oyunda en yüksek seviyedeki araçlara, silahlara ve zırhlara sahip olup savaşa bu eşyalarla gitmenin size maliyeti bahsedilmeyecek kadar düşük olacak. Bu en başta kulağa mükemmel gelebilir fakat öldüğünüzde bu eşyaları kaybediyorsunuz. Yani bu eşyaları sadece bir kez satın alacağınızı düşünmeyin, el içerisinde öldüğünüzde tüm bunları kaybettiğiniz için yeniden başlamanız gerekecek.
 
     Eve Online'da olduğu gibi pek çok eşya oyun içi parayla satın alınabilecek. Elbette bazı eşyalar gerçek para karşılığında satın alınabiliyor olacak. Eğer zengin Eve Online oyuncusu arkadaşlarınızdan yardım istemeyi planlıyorsanız da böyle bir özelliğe imkan tanınmayacak olduğunu da belirtelim.
 

Tweet
EVE online DUST 514 online mmofps ps3 xbox360 vita
Eve Online'ın Inferno 1.1 Güncellemesi Geliyor Paylaş MechWarrior Online'ın Özel Paketleri Çıktı
YORUM YAZ 0
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
DUST 514
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.