Guild Wars 2 Betasına Olan İlgi Epey Yoğun Nicolas Anelka'ya Firefall İmzalı Forma

GGcUp Türkiye Heyecanında Bu Hafta

25.02.2012 23:09 - Samet Konuksal


     Geçtiğimiz haftasonu alt liglerdeki oyuncuların yarıştığı Oscar ayağından sonra GGcUpTürkiye'de bu hafta sonu üst liglerin oyuncuları kozlarını paylaşacak.

     Starcraftturkiye.com tarafından düzenlenen GGcUpTürkiye; Türk oyuncuların yeteneklerini gösterebilmesi ve kendilerini geliştirebilmesi için yeni bir ortam sunuyor. Lig seviyelerine göre iki ayak üzerinden yapılan turnuvada, Bronze, Silver, Gold ve Platinum seviyesindeki oyuncular Oscar ayağında, Diamond, Masters ve Grandmasters seviyesindeki oyuncularda Senior ayağında nefes kesen bir mücadele sergiliyor.

     Geçtiğimiz gün sona eren Oscar ayağında Ahmet Ali "Fabl" Batı şampiyon oldu ve Tt eSPORTS Mouse Black Element ödülünü kazanmayı başardı.

     25 Şubat cumartesi başlayacak olan Senior ayağında ise ödüller çok daha çekici. Birincinin "GIGABYTEX79-UD3, Tt eSPORTS MEKA G1 keyboard, Tt eSPORTS Mouse Black Element, Tt eSPORTS Mouse pad Ladon, Tt eSPORTS Shock ve birde Football Manager 2012 (PC)" ödüllerini kazanacağı turnuvaya GGcUpTürkiye adresinden takip edebilir veya kendinize güveniyorsanız turnuvaya katılarak ödüller için yarışabilirsiniz.
 
-Basın Bülteni

Tweet
Starcraft II: Wings of Liberty Blizzard Strateji PC Starcraft 2
Guild Wars 2 Betasına Olan İlgi Epey Yoğun Paylaş Nicolas Anelka'ya Firefall İmzalı Forma
YORUMLAR 1
söny - 28.2.2012 16:23:24 0
Ödül olarak baya üstün seyler verilmekte göz kamaştırıyor doğrusu
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
StarCraft II: Wings of Liberty
+ TAKİBE
AL
23 kişi bu oyunu takip ediyor.