Troy Online'dan Yeni PvP Modu Forsaken World: Storms of War Videosu

Fallen Earth'ün Item Shop'unda Neler Var?

10.10.2011 19:39 - Beril Sergün


      Fallen Earth bedava olmasına yakın oyuncularına açıklamalarda bulunmaya devam ediyor. Oyun içindeki değişiklere şöyle bir değinen yapımcıların verdiği en önemli sorulardan birinin cevabı ise şöyle;
 
     "Oyun içinde olacak "Item Shop"un içinde çok eşya olacak mı? Mesela oyuncunuz aylık ücret ödemek istemiyor sadece oyun içi mesleğini 1-2$lık bir eşya alarak hızlandırmak istiyor ya da daha hızlı experience kazanmak için bir kaç dolar vermek istiyor, böyle minik eşyalar almak mümkün olacak mı?
 
     - Aslında bu fikrini çok beğendiğimi söylemeliyim. Genel olarak Item Shop'da standart eşyalarımız olacak. Örneğin; kozmetik eşyalar, t-shirt, gözlükler ve benzeri aynı zamanda Item Shop'a Mount/Binek ya da Pet/Evcil Hayvan koymayı da düşünüyoruz ancak bunlar oyun içinde güçlü olmak yerine daha çok nadir görebileceğiniz türden eşyalar olarak satılacak. Ancak Premium üyelerin bir ayrıcalığı şöyle olacak ki, örneğin tamamen yapılmış bir eşyayı Premium olmadan satın alamayacaksınız, Premium değilseniz sadece bu eşyayı yapabilmek için parçaları satın alabileceksiniz."
 
     Oyunu düzgün oynamak adına çok şeyi katletmemelerini umuyoruz.
 
    

Tweet
Fallen Earth PC Icarus Studios
Troy Online'dan Yeni PvP Modu Paylaş Forsaken World: Storms of War Videosu
YORUM YAZ 0
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Fallen Earth