Rift'in Veteran Ödülleri Detaylandırıldı Guild Wars'da GW2 Rüzgarları Esmeye Başlıyor

City of Heroes Freedom Açıldı

28.09.2011 13:27 - Gökhan Yılmaz

Ücretsiz oyuncuları 1000'den fazla görev bekliyor.

 
     Süper kahramanların MMO'su City of Heroes'un bir süredir free-to-play olması bekleniyordu ve o gün geldi. City of Heroes Freedom açılışını yaparak para ödemeden oynayacak oyuncularına Paragon City'nin kapılarını açtı.
 
     City of Heroes'un ücretsiz versiyonunda oyuncular karakter yaratabilecek ve level 50'ye kadar karakter geliştirebilecekler. Bunları ücretsiz olarak yapabilirlerken, ek ücretler ödeyerek çeşitli ek kostümlere ve güçlere erişebiliyorlar. Fakat son seviyelerdeki oyunculara hitap eden Incarnate System gibi özellikler aylık ödeme yapan kullanıcılara özel kalacak.
 
     City of Heroes Freedom için yayınlanan tanıtım videosuna aşağıdan ulaşabilir ve hemen üyelik açarak ücretsiz bir şekilde oynamak için web sitesini ziyaret edebilirsiniz.
 

Tweet
PC MMORPG NCSoft Paragon Studios City of Heroes Freedom free-to-play
Rift'in Veteran Ödülleri Detaylandırıldı Paylaş Guild Wars'da GW2 Rüzgarları Esmeye Başlıyor
YORUMLAR 2
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mark Valley - 15.10.2011 10:41:19 0
alıntı:

Orijinalden alıntı: razz_raziel

[html]<center><img src='http://www.bolumsonucanavari.com/ires.aspx?imgtype=news&id=20175&rs=550x250' /></center><br/>
<div>

  </div><div>     Süper kahramanların MMO'su <strong>City of Heroes</strong>'un bir süredir<strong> free-to-play olması bekleniyordu</strong> ve o gün geldi. <strong>City of Heroes Freedom</strong> açılışını yaparak para ödemeden oynayacak oyuncularına <strong>Paragon City</strong>'nin kapılarını açtı.</div><div> </div><div>     City of Heroes'un ücretsiz versiyonunda oyuncular karakter yaratabilecek ve <strong>level 50'ye kadar</strong> karakter geliştirebilecekler. Bunları ücretsiz olarak yapabilirlerken, ek ücretler ödeyerek çeşitli ek kostümlere ve güçlere erişebiliyorlar. Fakat son seviyelerdeki oyunculara hitap eden <strong>Incarnate System</strong> gibi özellikler aylık ödeme yapan kullanıcılara özel kalacak. </div><div> </div><div>     City of Heroes Freedom için yayınlanan <strong>tanıtım videosuna</strong> aşağıdan ulaşabilir ve hemen üyelik açarak ücretsiz bir şekilde oynamak için <a href="http://na.cityofheroes.com/en/freedom/about-freedom/" target="_blank">web sitesini</a> ziyaret edebilirsiniz.</div><div> </div>
<br/>
[/html]

Bu oyuna şuan da hiçbir ücret ödenmiyor.ALL FREE NOW yazmakta.Yani herşey ücretsiz.silver gold gibi paketlerde yok.
OwnZtens - 28.9.2011 15:53:06 0
Ncsoft varsa tamam NCsoft Firmasının MMO oyunları çok güzel ama ücretli daha önce Aino'u Oynuyordum ingilizcem yetmediği için bırmıştım ger.ekten hakkediyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
City of Heroes