CO'dan Sadece Bugüne Özel Bedava Eşya Age of Conan Unchained'e Hazırlanıyor (+Cash Shop)

Karma Online: Prisoners of the Dead Karakterleri

22.06.2011 18:12 - Ersin Kılıç

Karma Online: Prisoners of the Dead Karakterleri


     Önde gelen bir çevrimiçi oyun gelistiricisi ve yayincisi olan Joymax, bugün merakla beklenen Çevrimiçi FPS oyunu Karma Online: Prisoners of the Dead'deki karakterle ilgili ayrintilari açikladi. Kapali beta test asamasi bugün tamamlanan oyun, 5 Temmuz'da baslayan Açilis Öncesi Beta ile oynamak için bir sans daha arayan oyunculari fazla bekletmeyecek. Önümüzdeki testlere kayit olmak ve oyun hakkinda daha fazla bilgi için, oyuncular http://www.joymax.com/karma/ adresini ziyaret edebilir.

     Oyunculara yardimci olmak amaciyla Joymax diger taraf için oynanabilir birçok karakterden yalnizca seçilmis birkaçini içeren bir personel dosyasi derledi. Bunlardan bazilari kapali betada oynanabiliyordu, digerleri ise açik beta sirasinda veya tam açilista oynanabilir olacak. Her karakterin kendi uzmanlik alani var ve bunlar her oyuncunun tarzina uyacak sekilde yetenekler eklenerek uyarlanabilir!

     Mihver Devletleri

     Karl Tönitz, Mihver Devletleri'nin "örnek çocugu" olarak tanitilan yeni bir karakter. 1921'de dogan 24 yasindaki genç karakter, hizli bir sekilde yükseldi ve simdi Führer'in Silahli Muhafizlari'nin Zirhli Tümeninde Istihbarat Subayi olarak çalisiyor. Isabet ve harekete odaklanan tam on iki yetenegi var -- çabucak pozisyon bulabiliyor ve rakibini gözünü kirpmadan tam isabetle vurabiliyor.

     Otma Waldorov, Mihver Devlet'lerinin yeni silah altina alinmis bir askeri. 1923'te dogdu, kisa bir süre önce silah kullanma yetenegi nedeniyle askere aldindi ve Alman 12. Piyade Tümeni'nde Piyade olarak görevlendirildi. Alti yetenegi geri tepmeyi azaltma ve nisan almayi iyilestirmeye yönelik. Ayrica ölürken silah arkadaslarina mesaj gönderebiliyor, takim arkadaslarinin intikamini almalari için haritada konumunu gösterebiliyor.

     Güzelligi kadar savasma yetenegi nedeniyle silah altina alinan Ryuva Makinova su anki Mihver Devletleri kuvvetlerinin en genç üyesi ve gizli ajan olarak General Kadrosu Ofisi için silahini gururla tasiyor. Küçük fizigiyle savas alaninda ölümcül topçu atislarini yönlendirebiliyor, hizla avantajli bir konuma geçebiliyor ve kosarken daha isabetli atislar yapabiliyor.

     Müttefik Devletler

     Eileen soyadi bilinmeyen gizemli bir kadin; dosyasinda bir düzine propaganda posteri basmaya yetecek kadar siyah mürekkep var. 1923'te dogdu ve küçük bir kizken çesitli silahlari kullanabilecek sekilde egitildi; simdi 22 yasinda ve simdi Müttefiklerin tartismasiz bir parçasi olan Kizil Ordu'nun 'Leningrad Askeri Bölgesi'nde kendini kabul ettirmis bir Piyade. Mihver Devletleri'ndeki muadilleri gibi, küçük yapisi hizli hareket etmesini ve daha isabetli atis yapmasini sagliyor.

     1896'da dogan Georgy Juikov, Kizil Ordu'nun "Leningrad Askeri Bölgesi"nin kidemli bir üyesi bu yilin sonunda 50 yasina girecek. Bir Istihbarat Subayi olarak, düsmanin mini haritalarini devreden çikarabiliyor ve tekrar canlanamadiginda pozisyonlarini gözetleyebiliyor. Uzun hizmet süresi ona yüksek dayanma gücü kazandirmis ve tecrübesi ile Müttefiklerin düsman askerleri bulmasina yardimci olabiliyor.

     Vasily Jaichev bu yil sonuna dogru Kizil Ordu'nun "Leningrad Askeri Bölgesi"ne katilacak. Güçlü hayatta kalma içgüdüsü 52. yasina kadar yasamasini sagladi ve savas bittiginde emekli olmak için can atiyor. Suikastçi yetenekleri iz birakmadan düsmanlari ortadan kaldirabilecegi anlamina geliyor. Uzun Nisancilik tecrübesi sayesinde nefesini daha uzun süre tutabiliyor ve düsmanlara nisan alirken hiç titremiyor.

     Dragonfly isbirligiyle gelistirilen ve Joymax tarafindan yayinlanan KARMA Online: Prisoners of the Dead, Kore'nin en popüler çevrimiçi birinci sahis nisanci serisi olan KARMA Online serisinin en yeni üyesidir. Oyuncular zamanda II. Dünya Savasi'na dönerler ve küresel zafer için Mihver Devletleri veya Müttefik Devletler saflarina katilirlar – üstelik zombiler de var. Bu görsel ve tarihsel simülasyonda, oyuncular düsman askerleri yaninda korkunç bir savastan kalan yüzlerce yürüyen ölüyle mücadele edecekler.
 
                                                                                                      Basın Bülteni
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Tweet
Karma Online: Prisoners of the Dead JoyMax PC
CO'dan Sadece Bugüne Özel Bedava Eşya Paylaş Age of Conan Unchained'e Hazırlanıyor (+Cash Shop)
YORUMLAR 4
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Game_King - 11.7.2011 11:51:55 0
Merhaba,

Bir süredir oynamaktayım oyunu ve bir forum sitesi açtım beraber buradan oynayabiliriz.

www.KarmaOnlineTURK.com
BSC Misafiri - 23.6.2011 00:53:04 0
Oyunda alman parşütçüler var da alman parşütçüler sadece hollanda ve malta adasinda savaşti rusyada bununmadilar hiç onu düzgün yapsalardi bari
aspirin99 - 22.6.2011 18:22:09 +1
tamam sorun çözüldü xD telefonla üyeliğimi aktifleştirdim oldu yinede teşekkürler
aspirin99 - 22.6.2011 18:17:31 -1
Birşey sorabilirmiyim kullanıcı videosu yüleye tıklıyorum ve lütfen giriş yapın diyor naapmalıyım ?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Karma Online: Prisoners of the Dead