No More Heroes 3, Wii U'ya Göz Kırptı HABER 15 Haziran - Levent Polater Goichi Suda, No More Heroes 3'ü Wii U'ya yapabileceğinin sinyallerini verdi.
Wii U'nun Online Sistemi Daha Rahat Kullanılacak HABER 14 Haziran - Alkan Adakaner Nintendo'nun online sorunu Wii U'daki sistem ile ortadan kalkacak.
Rapor: Wii U, X 360 veya PS3'ten %50 Daha Güçlü HABER 13 Haziran - Levent Polater Wii U hakkındaki yeni bilgilerin ardı arkası kesilmiyor. Şimdi de konsolun gücü ile ilgili çok önemli bir rapor kaydedildi.
Cevat Yerli: Wii U'ya Kesinlikle Destek Vereceğiz HABER 13 Haziran - Alkan Adakaner Nintendo'nun yeni konsoluna Crytek'ten tam destek geldi.
Wii U'nun Konsol Tasarımında Sona Yaklaşıldı HABER 13 Haziran - Levent Polater Nintendo, merak edilen Wii U tasarımının perdesini yakın zamanda kaldıracak gibi.
Pachter: PS Vita, Wii U'dan Sonra En Aptalca İsim HABER 13 Haziran - Levent Polater Oyun endüstrisi hakkındaki görüşlerini tereddüt etmeden dile getiren Michael Pachter, E3 2011 ile ilgili düşüncelerini belirtti.
"OnLive, Wii U'nun Yaptığı Her Şeyi Yapıyor" HABER 13 Haziran - Gökhan Yılmaz OnLive, Wii U'nun tanıtılan bütün özelliklerini yapacak.
Square Enix, Final Fantasy'i Wii U için Düşünüyor HABER 13 Haziran - Alkan Adakaner Final Fantasy XIII-2'yi Nintendo'nun yeni konsolunda görebiliriz.
Sega: Wii U, İlkbahar'da Piyasaya Çıkacak HABER 13 Haziran - Alkan Adakaner Nintendo'nun yeni konsoluyla İlkbahar/Yaz döneminde karşılaşacağız.
THQ: "Biz, Wii U'yu 18 Ay Önce Düşündük" HABER 11 Haziran - Levent Polater THQ, Wii U'ya hiç şaşırmamış çünkü cihazın uDraw'a benzediğini düşünüyorlar.
"Wii U'daki Wii Oyunları Grafiksel Olarak Aynı" HABER 11 Haziran - Alkan Adakaner Nintendo'nun açıklamasına göre Wii oyunlarının grafiklerinde farklılık olmayacak.
BSC KÜNYESİ
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
POPÜLER HABERLER - BU HAFTA
EN ÇOK YORUMLANAN HABERLER - BU HAFTA