Soul Calibur: Lost Swords - Kapanış Videosu Smite: The Game-Cadılar Bayramı Güncellemesi

Rainbow Six: Siege-Kazanmak için Beş İpucu (Türkçe Altyazılı)

28 2015 Ömür Gencer 8 İzlenme Sayısı: 47165 Video süresi: 06:45

Rainbow Six: Siege'te en iyiler arasında mı olmak istiyorsunuz? O zaman bu ipucu videosu size göre.

Rainbow Six PS4 Xbox One Ubisoft FPS rainbow six patriots patriots pc siege
Soul Calibur: Lost Swords - Kapanış Videosu Paylaş Smite: The Game-Cadılar Bayramı Güncellemesi
YORUMLAR
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
rtsbora - 29.9.2015 23:39:19 +4
Bu oyun Steam'de four pack olarak uygun fiyata satılırsa arkadaşlarla birlikte alınıp oynanabilir. Aksi takdirde rastgele maçlara girip oynayarak zevk almak pek mümkün değil.
Grasyas01 - 29.9.2015 17:30:04 0
çok lag var beyler oynanmıyor
ultraslan06GS - 29.9.2015 16:14:02 0
Tek başına alınıp oynanacak bir oyun değil kesinlikle 5 arkadaş toplnaıp alınması gerekiyor oyunda çok Troll var ..
Qonrul - 29.9.2015 16:09:07 0
inşallah güzel fiyattan gelir
John Sheppard - 29.9.2015 12:30:32 +2
Kalkan şuan oyundaki tek dengesiz silah. Bombalardan kaçmak o kadar kolay ki, daha adam elinden çıkarır çıkarmaz bomba geliyo diye uyarısı beliriyo ekranda, sonra yere düşüp patlayana kadarda 4-5 saniye geçiyo. Kısaca bombadan kaçmak için 7-8 saniyeniz oluyor, yani yürüyerek bile bombadan kaçabiliyorsunuz. Onun dışında birde Mobil C4 ile öldürebilirsiniz kalkan kullananları ama onu da yalnızca 1 kere kullanabiliyorsunuz ve 20 30 girişi olan bir haritadan söz edersek, 20-30 ihtimalde 1'den bahsediyoruz fakat kalkan kullanan 3 özel sınıf var. Bunun dışında sınıf seçmeden Recruit yani sadece asker seçerek 5 kişide kalkan alabilir. Bu sebeple birini ikisini bombayla yada c4 ile öldürebilseniz bile geri kalanını sadece arkadan veya mermi değiştirirken öldürebilirsiniz fakat mermi değiştirirken yakalamakta kolay değil. Hele arkasına geçmek hiç kolay değil çünkü kalkan kullananların sağ elinde de tabanca oluyor. Siz ona vuramıyorsunuz ama o size vurabiliyor. Bu konuda feedback olarak görüşlerimi gönderdim, umarım tam sürümde kalkana karşı özellikle defans yapan takım için bir anti özellik getirirler.

Onun dışında oyun mekanikleri ve taktiksel kısmı hoşuma gitti. Gerçekten de 5 arkadaş birlikte oynayarak çok zevkli bir oyun olabilir. Betasını oynayarak 2 günde sıkılan insanlar ve 5 para etmez diyenler var. Beta olması sebebiyle multiplayerde yalnızca 2 mod ve 3 harita var, tam sürümde harita ve mod sayısı daha fazla olacaktır. Zaten tanıtım videolarında hostage modunu göstermişlerdi, betada bu modu koymamışlar. Daha başka modlarda, haritalarda mutlaka tam sürümde olacaktır. Betada birde 5 kişi co-op modu var yapay zekaya karşı oynadığınız. Bir nevi tutorial tarzı birşey. Sınıfları, silahları, haritaları vs tanımak için ideal bir mod olmuş. Beta olması sebebiyle bu co-op modda tek bir mod ve multiplayerdeki gibi 3 harita var, içeride ki tüm teröristleri temizlediğiniz. Eminim co-op moduna da hostage, bomb defuse vs. gibi modlar gelecektir. Yalnız co-op modunda çok sinir bozucu birşey var. Suicider'lardan (intihar komandosu diyebiliriz) kaçmak çok zor. Hele önünüze çıkarlarsa imkansız. Size yaklaşmamaları lazım bunun içinde size yaklaşmadan headshot vurmanız lazım çünkü üzerlerindeki zırh çok iyi, üzerilerine şarjör boşaltsanızda ölmüyorlar. Size yaklaştıkları an patlıyorlar ve sizi de götürüyorlar. Bazen çok sinir bozabiliyor. Yerde yatan bir arkadaşınız var kaldırmanız için bekliyor, etrafa bakıyorsunuz kimse yok ama arkadaşınızı kaldırmaya çalıştığınızda birden sanki teleport olmuş gibi yanınızda bitip patlıyorlar. Yada bir odaya giriyorsunuz ve birden üzerinize atlayıp yada arkanızdan gelip patlıyorlar.


Kısaca oyun bence fena olmamış, uygun fiyata bulursam alacağım. 180 TL verilmez ama tabi. Çabuk sıkılıp sıkılmama konusunda net birşey söyleyemem ama 1 ayda sıkılacak bir oyun değil hemde tam sürümde daha fazla modların ve haritaların olacağını düşünürsek. 3-5 arkadaş birlikte oynayabileceğiniz bir FPS / Taktiksel FPS oyunu arıyorsanız bence Rainbow Six Siege tam böyle bir oyun.
Patren - 28.9.2015 23:49:51 0
fiyatıda biraz ucuz olsa çok tutar
emrebdt - 28.9.2015 23:01:03 0
bende kesinlikle attaktayken kalkan alırım.tek başıma oynamıyorum sonuçta diğerlerinin tepkilerine göre veya çevreyi dinleyerek ona göre yöneliyorum.
stun - 28.9.2015 22:05:38 0
hiç bakmayın beyler ben daha samimi bir liste yapıyım..
1-faceten sayfalardan kendinize oynıyıcak grupta konuşucagınız arkadaşlar bulun
2-saldırıdayken fuze- savunmadayken doc' class alın
3- kalkan kullanmayın.. çunku duşmanın nerden geleceğini bilemiyorsunuz
4- savunmadayken bol bol yere yatın
5- düşmanın gelebileceği yönlerdekı duvarları güçlendirin.. örn: konsolosluktakı garaj kapısı
6-saldırırken düşman pencerenin yakınındaysa(tahminen ) fuse ın duvar bombası.. en az 2 kişi almanıza yardımcı olucaktır.. pencerelerden battal gazi gibi girmeyin
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Rainbow Six: Siege
+ TAKİBE
AL
56 kişi bu oyunu takip ediyor.
URL
EMBED
SON BSC VİDEOLARI
World of Tanks'ta Dev Savaşları Deniyoruz 7 Ekim 2017 - 40123 izlenme
Gökhan Yılmaz
World of Tanks'in 9.20 güncellemesi ile eklenen Büyük Savaş oyun modunda 30'a 30 kişilik tanklarla d