Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te!

 
 
Microsoft'un oyun bölümü Xbox bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde birçok Bethesda stüdyosunu kapattığını açıkladı. Bu kapatma durumunun şirketin sağlığı için olduğu belirtildi ve uzun süreli planlarından bahsedildi. Şimdi ise yeni bir hamle Microsoft bünyesinde bulunan oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass için yapılıyor.
 
Xbox Game Pass için büyük adım atıldı
 
 
 
Xbox Başkanı Sarah Bond yeni açıklamalarla beraber hayranları ve oyuncuları heyecanlandırıyor. Bu kapsamda Call of Duty oyunları da dahil olmak üzere yapılan bütün birinci taraf oyunların ilk günden Game Pass hizmetinde olacağını belirtiyor.
 
Bu durum elbette oyuncu kanadında sevinçle karşılanırken, bir grup oyuncu topluluğu ise büyük zarara uğrayacaklarını ve sağlıklı bir şekilde işlenebilir sistemin söz konusu olmadığını vurguluyor.
 
Bond son olarak geçtiğimiz günlerde kapanan 4 farklı stüdyo için şirketin geleceğini korumaya yönelik olduğunu vurguladı. Uzun vadeli planlar dahilinde mevcut stüdyoların kapatıldığı aktarıldı.

Bu haberin bağlantısı
URL
oyun firmalar oyunlar 2024
ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

11.5.2024 15:33:20

0
Güzel haber fakat bu haberin ucunda ben bir zam bekliyorum. Şu an ultimate gamepass tl fıyatı 210 tl, dolar fiyatı 17 dolar yani 550 tl, normal gamepass tl fiyatı 150tl, dolar fiyatı 10 dolar yani 320 tl, call of duty yılda en çok hasılat yapan oyunlardan ve çok fazla bütçe ayrılan oyun serilerinden birisi, yani kısaca gamepass ultimate alan kullanıcıları tl olarak ya 17 dolar (550tl) ödeyecek yada 400, 450 tl gibi bir fiyat ödeyecek, normal gamepass kullanıcıları ise ya 10 dolar (320tl) ödeyecek yada 250, 300 tl gibi bir fiyat ödeyecekler. Bu hesaplamayı xbox'ın yerel fiyatlandırma politikasını ön görerek yaptım, ortalama olarak şu kur ile bu fiyatlar bizi bekliyor olacak.

SilentHunterHD

11.5.2024 09:19:03

0
ülkemiz için harika haber :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sektörel Haberler
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız