Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hayatta Kalma Aksiyon Oyunu V Rising, 11 Haziran'da PS5 için Çıkıyor

 
 
Geliştirici Stunlock Studios, vampir hayatta kalma aksiyon RPG V Rising'in PlayStation 5 versiyonunun 11 Haziran'da 39,99 $ fiyatla çıkış yapacağını duyurdu. Ön siparişler şu anda PlayStation Store üzerinden alınabiliyor ve 6 Haziran'dan itibaren beş günlük erken erişimi içeriyor.
Standart sürüme ek olarak oyun aynı zamanda 59,99 ABD doları değerindeki “Legacy of Castlevania ” Sürümü ve 99,99 ABD doları değerindeki Tam Sürüm olarak da satışa sunulacak. 
 
V Rising ilk olarak 17 Mayıs 2022'de Steam üzerinden PC için Erken Erişim olarak çıktı ve ardından 8 Mayıs 2024'te tam sürüm olarak yayınlandı.
 
Yüzyıllardır süren bir uykudan sonra zayıflamış ve kana susamış bir halde uyanın. Karanlık fanteziler, insanlar, korkular ve daha da kötüsü ölümcül güneş ışığıyla dolu geniş bir açık dünyayı keşfedin. Gücünüzü yükseltin ve yaşayanların dünyasını fethedin.

Tek başına avlan ya da bir klan topla. V Rising tek başına, ortaklaşa veya sürekli çevrimiçi çok oyunculu olarak oynanabilir.
 
Duyuru Videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Hayatta Kalma Aksiyon V Rising PS5
RPG Card-en-Ciel, 24 Ekim'de Konsollar ve PC İçin Çıkış Yapıyor The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız