Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Devolver Direct 2024 Sunumu Geliyor: Bağımsız Oyunlardan Yeni Haberler

 
 
Haziran ayına giriş yapacağımız bu süreçte yeni etkinlikler ve sunumlar bizleri bekliyor. Şimdi ise bağımsız oyunlarla ön plana çıkacak olan yeni etkinlik Devolver Digital duyuruldu. Açıklanan detaylara göre 8 Haziran saat 03:00'te gerçekleştirilecek olan sunum, oyuncuları memnun etmeyi hedefliyor.
 
Hem yeni hem de mevcut oyunlardan yeni detaylar 
 
 
 
Summer Game Fest kapsamında sunulacak olan Devolver Digital 2024 yaklaşık 20 dakika sürecek. Etkinlik kapsamında yaklaşan oyunlardan yeni detaylar ve mevcut oyunların çıkış tarihleri açıklanacak. Yayıncı ekip diğer taraftan bazı heyecan verici tanıtımların ve sürprizlerin de olacağını belirtiyor.
 
Daha çok bağımsız oyunlara odaklanacak olan sunum dahilinde elbette hayranların beklediği birçok oyun bulunabiliyor. Dolayısıyla sunum içerisinde hızlı bir şekilde hem mevcut oyunlardan hem de yeni oyunlardan çeşitli fragmanlar bizlere sunulacak. Ayrıca kısa bir yayın olacağı için içeriklerin doğrudan bizlere aktarılacağını söyleyebiliyoruz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu canlı yayın etkinlik oyun duyuru bsc
CCT Sezon 1 Global Finalleri'nin Şampiyonu Eternal Fire Oldu! Warhammer 40,000: Mechanicus 2 Duyuruldu: İşte Tanıtım Fragmanı

BSC Misafiri

24.5.2024 20:19:09

0
Volvy;oyun dünyasına böylesine damgasını vurmuş bir başka isim yoktur !
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Canlı Yayın Etkinliği
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız