Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor

 
 
Capcom tarafından şu anda geliştirme aşamasında bulunan Resident Evil serisinin yeni oyunu Resident Evil 9 için yeni söylentiler ve iddialar ortaya çıkmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde oyunun ertelendiği bildirilen yapımın şimdi ise Ocak 2025'te piyasaya sürüleceği aktarılıyor.
 
Serinin en büyük bütçesine sahip bir proje 
 
 
 
Twitter platformunda yer alan Dusk Golem adlı kullanıcı, bildiğiniz üzere sızıntı ve genel olarak doğru haberlerle karşımıza çıkıyor. Yayınladığı yeni gönderide Resident Evil 9'un hiçbir şekilde ertelenmediğini ve Ocak 2025 tarihinde çıkış yapacağını aktarıyor. Aynı zamanda yakın bir tarihte oyunun tanıtımının yapılacağını da iddia ediyor.
 
Öte yandan resmi olmayan detaylara göre şimdilik Resident Evil 9 olarak adlandırılan proje, bugüne kadarki tüm Resident Evil oyunları arasındaki en büyük bütçeye sahip olacak ve uzun bir geliştirme süreci ile karşımıza çıkacak. Dolayısıyla oyun için beklentilerin oldukça yüksek olduğunu belirtebiliriz.
 
Son olarak oyunun 2018 yılında geliştirilmeye başlandığı iddia ediliyor ve daha önce Resident Evil Village için bir yan proje olarak görülüyordu. Ancak şimdi tam bir oyun niteliğini taşıyor. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Resident Evil 9
2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

ASKERTUNGA

6.5.2024 08:29:41

0
Bu oyun açık dünya olarak mı gelecekti? Öyle bir söylenti vardı sanki.

BSC Misafiri

4.5.2024 20:46:21

0
İnşallah vr modu da çıkar

mehmetalpertr

4.5.2024 19:28:29

0
FPS olmamasını isteyen çok var inşallah dikkate alırlar. En azından RE8 gibi her iki mod da olur.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız