Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Kaykay Oyunu Skate Oynaması Ücretsiz Olacak

 
 
Yayıncı Electronic Arts ve geliştirici Full Circle, yeni bir "Board Room" adlı bir geliştirici videosunda "son nesil, yeni nesil ve PC" platformlarına gelecek ve tam çapraz oyun ile çapraz ilerleme desteğine sahip olacak olan Skate'in ücretsiz olarak oyunculara sunulacağını açıkladı. Bu platformlar dışında oyunun bir de mobil için gelecek. Oyunun hangi konsollara çıkış yapacağı henüz açıklanmadı.
 
Yaratıcı yönetmen Cuz Parry yeni oyun hakkında şunları belirtti: “Bu oyun Skate 4 değil. Bu oyun bir devam oyunu veya yeniden yapım sürüm de değil. Skate oyunu üzerinde uzun süredir çalışıyoruz ve uzun süredir bu işin içindeyiz. Seriyi 1'den 10 kadar isimlerle sınırlandırmak istemiyoruz. Zaman içerisinde geri bildirimler sayesinde söylediklerinizi dinleyeceğiz ve istediğiniz özellikleri oyuna dahil edeceğiz.” 
 
Skate oyunu Mikro ödemelere sahip olacak. Ancak oyunu kazanmak için herhangi bir ödeme yapılmayacak. Mikro ödemeler, oyunu kazandıracak veya başka oyuncuların önüne geçecek bir seçenek sunmayacak. Ödeme yaparak hiçbir kilitli alanı açılmayacak. Bunun yanı sıra oyunda ücretli ganimet kutuları da yer almayacak.
 
Geliştirici günlüğü
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamingbolt spor kaykak
MultiVersus'un Açık Betası 26 Temmuz'da Başlıyor CyberConnect2, Fuga: Melodies of Steel 2 Oyununu Duyurdu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

15.7.2022 22:26:35

+1
Çok iyi ve yerinde bir karar olmuş. Bu tür oyunları çok fazla insan oynamıyor. Zaten kitlesi az olduğu için belki de oyunu oynasa sevebilecek insanlar para vermekten çekiniyorlar bu tür oyunlara. Oynaması ücretsiz olduğu için fazladan birçok insan bu oyunu deneyecek ve severlerse oynamaya devam edecek ve kostüm tarzı şeylere para harcayarak oyunun yaşamasına ve yenisinin çıkarılmasına fırsat yaratacaklar.

deadlight54

15.7.2022 16:02:54

0
Yapacağınız işin.... Tüm canlı konferanslara ve etkinliklere Skate 4 yazarak boşuna chat spam yapmışız. Yazık kafana EA

Philipp_Plein

15.7.2022 15:20:22

+1
Skate 4 bekliyorduk gelene bak! Bu EA adam olmayacak…
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Skate 4
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız