Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Take-Two: XCom ve Spec Ops: The Line Ertelendi

Take-Two'nun en görkemli silahlarından birisi de GTA serisi.
 
    GTA hayranlarının çok yakından tanıdığı Take-Two Interactive, önümüzdeki dönemde çıkacak oyunlarında mali takvimine uygun olması için düzenlemeye gitti.
 
    Firma yaptığı açıklamada XCom ve duyurulduğundan bu yana pek kıpırdanmanın yaşandığını göremediğimiz Spec Ops: The Line isimli yapımların çıkış tarihlerini mali takviminde 2013 olarak işaretledi. Önümüzdeki 6 aylık dönemde Take-Two tarafından yayınlanacak Bioshock: Infinite, The Darkness II ve Max Payne 3 oyunları raflarda yer etmeyi bekliyor. Mali 2013 takviminin nisan 2012 - mart 2013 tarihleri arasında olduğunu düşünürsek, XCom'u bu yazdan önce oynayabilme şansına erişebiliriz. Zira Spec Ops: The Line Mali 2013 yılının ilk yarısında çıkış yapacak olarak belirlenmiş. Ancak gelen son haberlerde yapımcı 2K'nin, XCom'da geliştirmek istedikleri pek çok nokta olduğu ve daha çok zamana ihtiyaç duydukları biliniyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Destructoid XCom 2K Games 2K Marin FPS PS3 Xbox 360 PC spec ops the line
Binary Domain'de Kiryu Kazuma da Bulunacak "Wii U 2. Tablet Kontrolcüsünü Destekleyecek"

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Bureau: XCOM Declassified
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız