Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor

 
 
Bethesda tarafından oyunculara sunulan açık dünya aksiyon rol yapma oyunu The Elder Scrolls V: Skyrim için yeni modlar ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise karşımıza çıkan yeni mod, oyunda yer alan NPC karakterlerin kafalarını ve saçlarını daha yüksek dokularla beraber değiştiriyor. Bu sayede daha net bir görüntü elde edebiliyoruz.
 
Saç için yeni fizik sistemi oyuna dahil edilmiş durumda 
 
 
 
Daha fazla detaya girecek olursak mod geliştiricisi 'TaxEvasionMaster' tarafından bizlere sunulan yeni sürüm içerisinde NPC karakterlerin yüksek dokulu kafalara ve yeni saç fiziklerine sahip olduğunu söyleyebiliyoruz. Bu mod oyunda yer alan karakterlerin dokularını iyileştireceğinden denemenizi tavsiye ediyoruz. Aynı zamanda bu modun Special Edition sürümü için geçerli olduğunu belirtelim.
 
Mod içerisinde 3.000'den fazla NPC elden geçiriliyor. Bu nedenle oyuncular etkileyici yüzlerle ve dikkat çekici kafa dokularıyla karşı karşıya kalabiliyor. NPC'lerden 2.400'ünün saçlarının bulunduğunu ve tüm saçlara fizik sisteminin eklendiğini belirtebiliyoruz.
 
Mod dikkatinizi çektiyse buradan indirebilir ve kolay bir şekilde kurulumunu gerçekleştirebilirsiniz. Aynı zamanda moddan görüntülere aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
Moddan görüntüler 
 
 
 
 
 
 
 
Skyrim bizlere neler sunuyor?
 
Dikkat çekici bir açık dünyaya sahip olan ve aynı zamanda aksiyon rol yapma unsurları ile ön plana çıkan bu yapım, 200'den fazla yılın oyunu ödülünü almış bir yapı içeriyor. Yapım içerisinde farklı bölgelere doğru ilerleyebiliyor, bu bölgeleri keşfedebiliyor, elinizden geldiğince buralarda neler olup bittiğini öğrenebiliyor ve her türlü rol yapma deneyimiyle beraber kendi deneyiminizi ön plana çıkarmaya çalışabiliyorsunuz.

Oyun içerisinde farklı karakter özellikleri bulunuyor ve karakter odaklı bir yapının olduğundan bahsedebiliriz. Bu karakter odaklı yapı ile beraber kendinizi daha farklı ortamlara atabiliyor, bu ortamlarda kendinizi bulabiliyor ve karakterinizi en iyi şekilde geliştirebiliyorsunuz. Karakterinize beraber yer aldığınız süre boyunca yapım içerisinde karakterinizin seviyesini atlatabiliyor, yeni becerilerin sahibi olabiliyor ve bunlarla beraber dilediğinizi gerçekleştirebiliyorsunuz.

Bununla beraber, en iyi şekilde seviye atlamak için hem görevleri tamamlamak hem de düşmanları öldürmek tamamen sizin işiniz oluyor. Bu sayede yapım içerisinde zorlu görevlere doğru dalış yapabiliyor, her türlü zorluğun üstesinden gelmeye çalışabiliyor ve daha fazla detay ile beraber karakterinize yeni bonuslar sağlayabiliyorsunuz.

Oyun içerisinde farklı şekillerde kullanabileceğiniz dövüş dinamikleri bulunuyor. Bu dövüş dinamikleriyle beraber dilediğinizi gerçekleştirmek için elbette farklı stratejiler benimseyebiliyorsunuz. Bunun yanı sıra tüm bu stratejilerle beraber diğer oyunculardan farklı olabiliyorsunuz. Bu farkla beraber en iyi şekilde oyunda yerinizi alabiliyor, yakın dövüş silahlarından menzilli silahlara kadar farklı şekillerde düşmanlara karşı gelebiliyor ve en iyi stratejiyi tamamen siz belirleyebiliyorsunuz. Bu sayede her bir oyuncu burada farklı bir deneyim elde edebiliyor ve kendi deneyiminizi burada özelleştirip kişiselleştirebiliyorsunuz. Bu da oyunda yer alan farklı dinamikler arasında bulunuyor ve bu sayede diğer oyunculardan farklı olarak aynı zamanda her oynanışta farklı bir oyun tarzına geçiş yapabiliyorsunuz.
 
 

200'den fazla yılın ödülü ile beraber karşımıza çıkan bu yapım gerçekten de oynanması gereken oyunlar arasında bulunuyor ve bununla beraber siz de kendi sisteminizi özelleştirip kişiselleştirebiliyorsunuz. Bunun yanında sıra oyunda kararlarınıza göre değişkenlik gösteren bir hikaye içeriğinin olduğundan bahsedebilir ve bu hikaye içeriğiyle beraber gidişatı yön verebiliyorsunuz. Zaten oyunun özünde yapacağınız hamlelere göre değişkenlik gösteren bir sistemin olduğundan bahsedebilir ve bununla beraber de oyunda hızlı bir şekilde ilerlemek durumunda kalıyorsunuz.

Onun içerisinde farklı grupların olduğunu görebiliyor ve bu farklı gruplarla beraber yakınlaşıp uzaklaşabiliyorsunuz. Aynı zamanda her bir sistemle beraber ilerlemeye çalıştığınız yapımda elinizden geldiğince hızlı bir şekilde ilerleyebiliyor ve bunun yanı sıra farklı karakterlerle tanışarak onlarla yakın veya uzak olabiliyorsunuz.

Her yaptığınız hamle ile beraber gerçekçi bir davranış sistemleri ile bizleri sunan yapımda, örneğin bir karakterle karşı karşıya geldiğiniz zaman o karaktere saldırırsanız elbette o da size karşı tavır alacak ve ona göre düşman olarak kesilecek. Dolayısıyla yapacağınız her anlamda beraber düşmanlara karşı gelmeye çalışıyor dost olmak istiyorsanız ona göre kendi hamlelerinizi değerlendirmeniz gerekiyor ve akabinde ise tüm bu seçimlerle ilerlemek durumunda kalıyorsunuz.

Olumlu eleştiriler alan ve hala da çok oynanan yapımlar arasında bulunan bu oyunda yapacağınız hamlelerle beraber değişkenlik gösteren sistemlere erişebiliyor ve her bir göreve farklı bakış açılarıyla gece sağlayabiliyorsunuz. Dolayısıyla yapım içerisinde her bir görevi farklı bir bakış açısı getirebiliyor, her görevi tamamlamak için burada farklı şekillerde yer alabiliyor, aynı zamanda farklı karakterlere karşı nasıl davranmanız gerektiğine tamamen siz karar verebiliyorsunuz. Bir karakterle aranızın iyi olmasını istiyorsanız ona göre kendi seçimlerinizi yapmanız lazım. Bu seçimlerle beraber oyun içerisinde hızlı bir şekilde ilerleyebiliyor ve onlara karşı isterseniz dost isterseniz de düşman olabilirsiniz. Bu seçimlerle beraber gidişata yön verebiliyor, kendi kaderinizi değiştirebiliyor, karakterin gelişimine ön ayak olabiliyor ve farklı ortamlarda kendinizi bulabiliyorsunuz.

 Aksiyon rol yapma öğelerinin ön planda olduğu yapım içerisinde elbette hem oyuncular hem de eleştirmenler tarafından beğenilen bir oyun içeriği bulunuyor. Bunun yanı sıra PC tarafında ise Special Edition adında bir sürüm bulunuyor. Bu sürüm içerisinde yeni dinamik alanlar, ekran yansımaları, yeni özellikler, çarpıcı detaylar ve daha fazlası bizleri bekliyor. Bunlarla beraber elbette yeni sürüm oyunun orijinal sürümüne karşı daha fazla detayı bünyesinde barındırıyor ve yeni efektlerle ve hizmetlerle beraber de daha iyi bir oyun deneyimini bizlere aktarıyor.
 
 

Oyunda destansı bir hikaye içeriği bulunuyor ve bu hikaye ile beraber kendinizi elbette ikonik alanlarda ve daha farklı bölgelerde bulabiliyorsunuz. Aynı zamanda ilgi çekici karakterlerin burada olduğunu aktarabiliriz. Bu karakterlerle beraber istediğiniz gibi etkileşime girebiliyor, onlardan çeşitli görevler alabiliyor ve bu görevleri tamamlayarak da onlarla aranızı iyi kurabiliyorsunuz.

Profesyonel eleştirmenlerden olumlu yorumlar almış olan bu yapım içerisinde her bir karakterle farklı şekillerde etkileşime girebiliyor ve o karakteri yaptığınız hamle boyunca gerçekçi bir tepki alabiliyorsunuz. Örneğin bir karakterle karşı karşıya geldiğiniz zaman ona koşarak çarptığınızda elbette o da sizin neden böyle bir şey yaptığınızı ve önünüze bakmanız gerektiğini aktarır. Dolayısıyla bu da dinamik bir Yapay Zeka sisteminin olduğundan bahsetmemiz gerektiriyor.

Oyun içerisinde farklı bölgelere doğru ilerleyebiliyor ve bu bölgeleri dilediğiniz şekilde keşfedebiliyorsunuz. Aynı zamanda farklı kaynakları, donanımları, araçları, büyük sistemleri, kitaplarını ve daha fazlasını sırt çantamıza atabiliyoruz. Dolayısıyla yapım içerisinde sürekli olarak etrafı keşfetmek, elimizden geleni yapmak ve daha fazlasıyla beraber haşır neşir olmak oldukça önem arz ediyor.

PC ve konsollarda yerini alan bu yapım oldukça fazla mod desteği ile beraber karşımıza çıkıyor ve oyunu gerçekten oynamak istiyorsanız yüzden fazla modla beraber karşı karşıya kalabiliyorsunuz. Dolayısıyla bu modlarla beraber oyundan daha fazla verim alabiliyor ve en iyi şekilde oyundaki yerinizi alabiliyorsunuz. Yeni karakterlerle, diyalog sistemleri ile ve daha fazlasıyla beraber ilerleyebildiğiniz yapımda elinizden geleni yapmaya koyulabilir ve çok daha fazlasıyla beraber farklı içerikler sizleri bekliyor. Yeni zindanlara, patron savaşları ile ve daha fazlasıyla beraber ilerleyebileceğiniz yapımda elbette irili ufaklı düşmanların haricinde bir de patron savaşları bulunuyor. Patron savaşları gerçekten zorlu bir yapıya bünyesinde barındırıyor ve hatta burada ejderhalarla bile kapışacağınızı söylemekte mümkün olabiliyor. Dolayısıyla oyun içerisinde gerçekten de zorlu bir ortamın olduğundan bahsedebilir ve kendinizi bu zorlu ortamlarda hayatta tutmak için elinizden geleni yapmak durumunda kalıyorsunuz.
 
 

Karlı bölgelere doğru ilerleyebildiğiniz ve aynı zamanda kırsal bölgelere doğru geçiş yapabildiğiniz veya dağların zirvelerine doğru geçiş sağlayabildiğiniz yapımında farklı bölgelerde kendi sistemlerinizi kurabiliyor ve bunun yanı sıra oyun içerisinde hızlı bir şekilde ilerleyebiliyorsunuz. İpin özelliklerle beraber geçiş yapabileceğiniz yapımda her bölge içerisinde farklı ortamlar, düşman çeşitliliği, keşfedilecek alanlar, manzaralar ve daha fazlası bizleri bekler. Bu sistemleri en iyi şekilde değerlendirebiliyor, etrafı keşfetmek bu oyun içerisinde oldukça önem arz ediyor.
 
Etrafı keşfederek farklı donanımların, kaynakların, bonus içeriklerin, kitapların, beceri puanlarının ve daha fazlasının olduğundan bahsedebiliyor ve böylece kendinizi geliştirebilecek unsurların etrafta bulunabileceğini de aktarmak gerekiyor. Bu sistemlerle beraber en iyi şekilde oyunda ilerlemeye çalışıyor ve yeni özelliklerden faydalanarak kendi karakterinizi geliştirmek durumunda kalıyorsunuz.
 
Oyun içerisinde aynı zamanda ilerlerken farklı düşmanlarla karşı karşıya gelebiliyor ve bu düşmanları istediğiniz şekilde ortadan kaldırabiliyorsunuz. Diğer taraftan, oyun içerisinde hem birinci şahıs kamera bakış açısı hem de üçüncü şahıs bir kamera bakış açısı sistemi bulunuyor. Farenizin tekerleğini ileri geri yaparak bu kamera bakış açılarını aktif edebiliyorsunuz. Örneğin tekerleği geriye doğru çekerseniz elbette karakterden uzaklaşmak durumunda kalıyorsunuz ve bu da üçüncü şahıs kamera bakış açısıyla beraber ilerleyebileceğiniz anlamına geliyor. Tekerleği öne doğru ilerletmeye başlarsanız bu da birinci şahıs kamera bakış açısına geçiş yapmanızı sağlayacak ve böylece oyunda farklı kamera bakış açısı desteklerinin olduğundan da bahsedebileceğiz.

Eğer karakterinizi görmek istiyorsanız elbette üçüncü şahıs kamera bakışı ile beraber ilerlemeniz daha iyi olacak. Diğer taraftan oyunu dilediğiniz şekilde kamera bakış açısıyla beraber oynayabilirsiniz. Bu da oyunda yer alan çeşitli destekler arasında bulunuyor ve bu desteklerle beraber oyunu güzel bir şekilde deneyimleyebiliyor ve oyunun sonuna doğru ulaşmaya çalışabiliyorsunuz.

Oyun sonuna doğru ulaşmak için farklı noktalara doğru geçiş yapabiliyor, seçimlerinizle beraber farklı sonlara doğru ulaşabiliyor ve her bir oyuncu burada farklı sona ulaşarak kendi seçimlerine değerlendirebiliyor.
 
 

Yapım içerisinde diğer tarafta farklı bölgelere doğru ilerlerken elbette buraları keşfedebiliyor, etraftaki kaynakları toplayabilir, etraftan büyü kitaplarını, beceri puanları ve daha fazlasını bulmaya çalışabiliyor ve yeni silahlarla beraber düşmanların üzerine gidebiliyorsunuz. Oyunda istediğiniz şekilde elinize kılıç alabiliyor, diğer elinize kalkan takabiliyor veya oklarla beraber uzak menzilli bir dövüş sistemi ile düşmanlarını üstesinden gelmeye çalışabiliyorsunuz. Dolayısıyla yapım içerisinde yer aldığınız süre boyunca en iyi şekilde oyunda hızlı bir şekilde ilerleyebiliyor, görevleri yerine getirebiliyor ve daha fazla detay ile beraber düşmanların üstesinden gelerek görevleri tamamlayabiliyorsunuz. Görevleri tamamladıktan sonra yeni becerilerin sahibi olabilir ve böylece karakterinizi seviye atlatarak daha güçlü konuma gelebiliyorsunuz.

Oyun içerisinde yeni görevlerin, mekanların, karakterlerin, diyalog sistemlerinin, silahların, zırhların ve daha fazlasının olduğundan bahsedebiliyor ve bunlarla beraber oyun içerisinde en iyi şekilde yer alabiliyoruz. Daha fazla puanla beraber ilerleyebileceğiniz ve aynı zamanda farklı oyun modları ile beraber geçiş yapabileceğinizi yapım sürekli olarak tekrar tekrar oynayabileceğiniz bir yapıyı bünyesinde barındırıyor. Hem yeni modlarla hem de yeni içeriklerle beraber oyun gerçekten oynanması gereken yapımları arasında bulunuyor.

Kendinizi geniş bir ortama ve aksiyon macera deneyimine bırakmak isterseniz bu oyun tam size göre diyebiliriz. Eğer oyunu oynamadıysanız da muhakkak oynamanızda fayda var. Dolayısıyla bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız bu oyuna bir göz atabilir ve bir şans verebilirsiniz. Oyunda hızlı bir şekilde ilerleyebiliyor, yepyeni özellikleri karşı karşıya kalabiliyor. Eğer oyundan sıkıldıysanız yeni modlarla beraber oyuna farklı bir bakış açısı getirebiliyorsunuz. Bu da oyunda yer alan diğer destekler arasında bulunuyor ve kendi deneyiminizi burada özelleştirip kişiselleştirebiliyorsunuz. Ek olarak burada dinamik alan derinliği, sanatsal içerikler, efektler, yeni özellikler, eklentiler ve daha fazlası bizleri bekliyor.
 
 

Sistemlerle beraber elbette orijinal oyundan daha fazla özellikle karşı karşıya kalıyor ve Special Edition olarak nitelendirdiğimiz bu yeni sürümle beraber oyunda daha hızlı bir şekilde ilerleyebiliyor ve böylece kendi hikayenizi yazabiliyorsunuz.

Oyun içerisinde farklı farklı klanlar bulunuyor. Bu klanlara istediğiniz şekilde geçiş yapabiliyor, hangi klana yanaşmak istiyorsanız ona göre seçiminizi gerçekleştirebiliyor ve akabinde tüm seçimler tamamen size ait olabiliyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız