Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Soulslike Aksiyon Oyunu Bleak Faith: Forsaken'ın Çıkış Tarihi Belli Oldu

 
 
Geliştirici Archangel Studios tarafından oyunculara sunulacak olan aksiyon rol yapma souls-like oyunu Bleak Faith: Forsaken'ın çıkış tarihi belli oldu. Oyun, 10 Mart'ta Steam ve GOG üzerinden PC için çıkış yapacak.
 
Üçüncü şahıs keşif odaklı aksiyon rol yapma oyunu
 
 
 
Üçüncü şahıs kamera bakış açısıyla bizlere keşif odaklı bir rol yapma deneyimi sunacak olan Bleak Faith: Forsaken, souls-like yapısıyla oyuncuları zorlayacak türden. Farklı farklı bölgelere gidebileceğimiz ve buraları keşfedebileceğimiz yapımda açık dünyada oradan oraya koşturacak, yeni görevler alacak ve bu görevleri tamamlayarak çeşitli ödüllerin sahibi olabileceğiz.
 
Birbirine bağlı görev dizilerinin bulunduğu oyun içerisinde farklı zorluklarda boss-patron savaşları yer alacak. Bu patronları alt etmek için de reflekslerimizi kullanmak durumunda kalacağız. Oyun içerisinde karşımıza türlü türlü düşmanlar çıkacak ve onlara karşı saldırılar yapabileceğiz. 
 
Farklı sınıfların yer aldığı oyun içerisinde istediğiniz sınıf türünü seçebileceğiz. Her bir sınıfın kendine özgü özellikleri ve avantajları olacak. Yaptığımız seçimler geri alınamayacak dolayısıyla oyun içerisinde hangi yöne gideceğimize ve neyi tercih edeceğimize göre oyun değişiklik gösterecek.
 
Bleak Faith: Forsaken çıkış tarihi fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu RPG pc Bleak Faith: Forsaken
Yeni Bir Sid Meier’s Civilization Ana Oyunu Geliştiriliyor Miasma Chronicles için Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı: Mutant Year Zero Geliştiricisinden
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

18.2.2023 11:42:16

0
quote:

Orjinalden alıntı: GRİNG0 Soulslike tarzı oyunların artık dönemi geçmeye başladı gibi.. Ben koyu bir soulslike ve rpg manyağı biri olarak. Eskisi kadar heyecanlanmıyorum. Fromsoftware zaten en iyilerini yaptı. Doygunluğa ulaştı sektör artık. Birde yorucu oluyor, rehber video izlemeden oyunda hep bir şeyleri eksik yapma ihtimaliniz oluyor.
ben dark souls 3 ten beri böyle hissediyorum. ama öyle bir kitleki, hiçbir eleştiriye gelemiyorlar. şu eklense güzel olmaz mı diyorsun, sen git x oyununu oyna gibi bir cevap geliyor. bunu koca koca adamlar yapıyor bu arada, ergenlerden bahsetmiyorum

GRİNG0

18.2.2023 07:17:56

0
Soulslike tarzı oyunların artık dönemi geçmeye başladı gibi.. Ben koyu bir soulslike ve rpg manyağı biri olarak. Eskisi kadar heyecanlanmıyorum. Fromsoftware zaten en iyilerini yaptı. Doygunluğa ulaştı sektör artık. Birde yorucu oluyor, rehber video izlemeden oyunda hep bir şeyleri eksik yapma ihtimaliniz oluyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bleak Faıth: Forsaken
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız