Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Oynaması Ücretsiz Star Wars: Hunters Çıkış Tarihi Açıklandı

 
 
Yayıncılığını Zynga'nın ve geliştiriciliğini NaturalMotion ve BossAlien ekiplerinin üstlendiği oynaması ücretsiz Arena savaş oyunu Star Wars: Hunters'ın çıkış tarihi açıklandı. Detaylara göre oyun 4 Haziran tarihinde Switch, iOS ve Android için piyasaya sürülecek.
 
Arena tarzı aksiyon bizleri bekliyor 
 
 
 
Star Wars: Hunters, galaksinin dört bir yanından gelen en iyi Avcıları ağırlayacak ve arena tarzı bölgelerde kendimizi sürekli olarak deneyebileceğiz. İkonik Star Wars dünyalarını çağrıştıran bir macera içerisinde savaş alanlarına hükmetmek için ekibimizle koordineli bir şekilde ilerleyebilecek, kendi becerilerimizi ortaya dökebilecek ve farklı taktikler kullanabileceğiz.
 
Diğer taraftan kullandığımız karakterleri özelleştirebilecek, etraftan ganimetler toplayabilecek ve daha fazla strateji unsuruyla karşılaşacağız. Oyunda daha çok karakter odaklı bir yapı bulunacak ve hem karakterimizi geliştirecek hem de yeni silahlarla ve donanımlarla daha güçlü bir konuma gelmeye çalışacağız.
 
 
 

  
Oyunda neler var?
 
 Farklı şekillerde yer alabileceğimiz ve yeni oyun modları içerisinde ilerleyebileceğimiz yapımda galaktik iç savaşın olduğundan bahsedebiliyor ve tamamen mobil odaklı bir yapı ile karşı karşıya kalabiliyoruz oyunda. Elbette mobil cihazlar için optimize edilmiş bir kontrol sistemi, karakterleri yakından görebileceğimiz dinamik arayüzü ve daha fazlası bizleri bekliyor yapım içerisinde. Arenada istediğimiz gibi top koşturabiliyor, karakterlerimizi burada elimizden geldiğince kontrol edebiliyor ve burada her bir karakterin farklı şekillerde karşımıza çıktığını aktarabiliyoruz. Yani her bir karakter farklı yetenekleriyle ön plana çıkmaya hazırlanıyor.
 
Zaten Star Wars evreninden aşina olduğunuz karakterlerin burada olduğundan bahsedebiliyoruz. Her bir karakterle beraber galaksinin Yıldızı olacak şekilde ilerlemeye çalışıyor. Yeni kahramanlara bir platform sunacak bu yapım içerisine ilerlemeye çalışıyor ve Vespara gezegeninde yapılan türlü mücadelelere katılmak durumunda kalıyorsunuz oyunda. Galaksinin dört bir yanında katılabileceğiniz çeşitli etkinlikler bulunuyor. Bu etkinliklerle beraber istediğiniz gibi diğer oyunculara ve yapay zekaya karşı mücadele edebiliyor ve Galaksi tarihindeki farklı hikayelere konu olabiliyorsunuz.
 
Burada aynı zamanda Galaksi tarihinde yer etmiş savaşlara geçiş yapabiliyor, efsanelerle beraber hayatlı olarak seyircileri eğlendiriyor ve aynı zamanda Gladyatör dövüşleri ile beraber de kendi gösterinize ön plana çıkarmaya hazırlanabiliyorsunuz. Şöhret peşinde koşan şampiyonların yer aldığı bu yapımda siz de hangi yöne ilerlemek istiyorsanız ona göre kendi seçimlerinizi gerçekleştirebiliyorsunuz.
 
 

Yıldız savaşlarının büyük oranda ön plana çıktığı ve galaksinin dört bir yanından gelen farklı Avcıları ev sahipliği yapan yapım içerisinde keşfedilmemiş bölgelere doğru ilerleyebiliyor, bu bölgeleri keşfedebiliyor, çeşitli gizemleri açığa çıkarabiliyor ve yeni ortamlarda kendinizi bulabiliyorsunuz. Aynı zamanda burada farklı şekillerde Avcılar bizlere sunuluyor. Bu avcıların her birinin kendine özgü kişilikleri, keşfedilmemiş geçmişleri ve onları savaşçı yapan ruhları bulunuyor. Bunlarla beraber elbette onların hem arka plan hikayelerini öğrenebiliyor hem de hangi karakteri seçmek istiyorsanız ona göre yönelebiliyorsunuz. Dolayısıyla savaşçıları savaşçı yapan yeteneklerle beraber ilerlemek durumunda kalabiliyor ve karakterlerinizi yeteneklerini geliştirirken aynı zamanda seviyesini de arttırabiliyorsunuz.

Arena içerisinde farklı avcıların bir araya geldiği yapımda kötü nam salmış ödül avcıları ile beraber isyancı kahramanların olduğunu aktarabiliyor veya daha nice yeni karakterlerle beraber kendi katranınıza oluşturabiliyorsunuz. Kadro içerisinden dilediğinizi seçerek ve seçiminizi yaparak savaşları hazırlanabiliyor ve takım içerisinde 4'e 4 mücadelelerinizi başlatabiliyorsunuz. Dolayısıyla kendi ekibinizi oluşturabileceğiniz her bir karakteri doğru şekilde ve doğru zamanda seçmeniz gerekiyor.
 
Çünkü her bir karakterin burada farklı şekillerde yetenekleri bulunduğundan dolayı bu yetenekleri en iyi şekilde kullanmak tamamen sizin işiniz oluyor ve bunlarla beraber en iyi kombinasyonu oluşturmak tabii ki sizin stratejinizle ve planlamalarınızla beraber gerçekleşebiliyor. Dolayısıyla yapım içerisinde her bir oyuncu farklı bir deneyim elde edebiliyor, kendi deneyimini bu arada özelleştirip kişiselleştirebiliyor, aynı zamanda şöhret peşinde koşan kahramanları ortadan kaldırabiliyor veya diğer Avcıları da kendi bünyenize katabiliyorsunuz.
 
Burada yapabileceklerinizle beraber tamamen değişkenlik gösteren sistemlerine yer alabiliyor ve bu sistemleri en iyi şekilde kullanarak türlü türlü kaynakları ve karakterlere sahip olabiliyorsunuz. Zaten oyunun özünde tamamen takım odaklı bir yapı yer alıyor ve aynı zamanda karakterleri toplayabileceğiniz mekaniklerinde olduğunu söylemek gerekiyor.
 
 
 
Oyun içerisinde üçüncü şahıs bir kamera bakış açısı bulunuyor ve bu kamera bakış açısıyla beraber elbette karakterimizi arka planda görebiliyor ve etrafı da buna göre kolaçan edebiliyoruz. Kadro içerisinden seçimlerimizi yapabildiğimiz yapımda takım odaklı yapılarla karşı karşıya kalabilir ve kendimize farklı oyun modları içerisinde bulabiliyoruz. Mevcut kamera bakış açısı ile beraber arenalarda kapışabiliyor, kötü şöhretli rakiplerimizi alt etmeye çalışıyor ve rakiplerin işlerini burada bitirerek gelişmiş yetenekler üzerinde daha da beceri sahibi olabiliyoruz. Aynı zamanda bu beceriler ve stratejiler üzerinde de ustalaşabiliyor ve rakiplerimizi burada alt etmek tamamen bizim işimiz oluyor.

Aynı zamanda oyun içerisinde karakterimizi geliştirebileceğimiz ve becerilerimizi yükseltebileceğimiz bir yapının olduğundan da bahsedebiliyor ve bu yapıyla beraber kendimize ne kadar çok oyuna kaptırabilirsek o kadar çok hızlı bir şekilde ilerlemek durumunda kalabiliyoruz. Her Avcı içerisinde topladığımız sistemlerle elbette daha farklı yerlere doğru ilerleyebiliyor ve aynı zamanda özelleştirebileceğimiz ve kişiselleştirebileceğimiz sistemlerin burada olduğunu aktarabiliyoruz.
 
Çünkü geliştirici ekibin belirttiğine göre oyun içerisinde kullanabileceğimiz çeşitli özelleştirmeler ve kişiselleştirmeler bulunuyor. Bunlarla beraber karakterlerimizi istediğimiz gibi şekillendirebiliyor, onlara farklı kostümler takabiliyor ve diğer oyunculardan bu şekilde farklı olabiliyoruz. Zaten bu tarz kostüm sistemleri gerçekten de bu tarz oyunlarda olması gerekiyor. Çünkü her bir kostüme ulaşmak için farklı görevler yapılabiliyor veya onu elde etmek isteyen oyuncular hırs yapıp o görevleri tamamlamak durumunda kalıyor. Dolayısıyla bu da ulaşabileceğimiz ve kendimizi geliştirebileceğimiz bir sistemin olduğunu bizlere sunuyor.
 
 

Kostümlerin yanı sıra aynı zamanda oyun içerisinde farklı animasyonların ve silah görünümlerinin olduğundan da bahsetmek gerekiyor. Dolayısıyla oyun içerisinde elbette diğer oyunculardan farklı olmak için bu animasyonları elde etmeye çalışabiliyor ve silah görünümleriyle beraber de farklı şekillerde yer alabiliyoruz. Elbette silah görünümlerinin yanı sıra aynı zamanda silah animasyonlarına da değişkenlik gösterdiğini aktarmamız lazım.
 
Savaş alanlarında göz boyamak için bu özelleştirmeleri yapmanız gerekiyor ve aynı zamanda kendi sevdiğiniz kostümlerinizi ve animasyonları da alarak farklı şekilde kendinizi hissedebilirsiniz. Savaş alanında göze çarpan ve şu an uğruna savaşmaya hazır olduğunuz bu esnada etkileyici bir karakter oluşturabilir ve böylece birden fazla PvP oyun modu içerisinde rekabete başlayabilirsiniz. Yapım içerisinde elbette sadece bir mod bulunmuyor. Farklı farklı oyun modları ile beraber hem oyuncularla hem de diğer unsurlarla savaşmak durumunda kalabiliyorsunuz. Dolayısıyla diğer oyunculara karşı kapışabileceğiniz modlarla beraber seyircilerin aklını başından almak isteyebilir ve bu sayede kendinizi daha fazla şöhrete boğabilirsiniz.

Örneğin, eşlik modu içerisinde düşmanları yenmek için elbette farklı şekillerde senaryolar ortaya çıkarabilir, iki takım içerisinde hayatta kalma mücadelesi verebilir ve her bir takım burada savunma veya saldırı şeklinde kendilerine hayatta tutmaya çalışabilir. Aynı zamanda her bir mod içerisinde farklı görevlerin olduğundan da bahsetmek gerekir. Kontrol modu içerisinde 2 takım bulunur. Bu takım birbirlerini yenmek için savaşırken aynı zamanda merkezdeki hedef alanının kontrolünü de ele geçirmek durumunda kalır. Zaman sonra ermeden ele geçirmeye çalışabileceğiniz merkez kısmı elbette büyük oranda kaosa sürükleyen bir yapıyı bünyesinde barındırır. Çünkü iki takımın bir araya geleceği bu merkez noktada büyük kapışmalar olacağına şimdiden ön görebiliriz.
 
 
 
Öte yandan eşlik oyun modunda bir takım sahip oldukları yükü güverteye doğru çıkarmaya çalışırken diğer takım ise bu yükün taşınmasına engel olmaya başlar. Dolayısıyla savunma ve saldırı şekilleri burada ciddi anlamda değişebilir ve bu tarz oyun modlarının oyununda yer aldığını da aktarmak gerekir. Son olarak, oyun içerisinde gerçekten de ilgi çekici ve eğlenceli bir oyun modunun olduğundan bahsetmek gerekir. Bu oyun modu ise tamamen gol atma ile alakalı olarak karşımıza çıkıyor. Bu mod dahilinde takımların rakiplerine gol atıp skor üstünlüğü sağlayarak galip gelmeye çalıştığı bir Huttbol içeriği bulunuyor.
 
Bu içerikle beraber iki takım elbette güçlü ekip çalışması ile beraber ön plana çıkmaya hazırlanıyor ve burada ne kadar çok gol atarsanız o kadar çok skor elde edebiliyorsunuz. Bu sayede istediğiniz şekilde kendi stratejinizi oyuna dahil edebiliyor ve takımınızı burada öne çıkarabiliyorsunuz. Dolayısıyla oyun içerisinde bu tarz modların yer aldığını aktarabilir ve eğlenceli deneyimlerimizin bizlere sunulacağını da söyleyebiliyoruz.

Mobil cihazlara çıkış yapacak olan bu yapımın şu anda ön kayıtlar açık olduğunu belirtmek gerekiyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Star Wars Hunters
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 Xbox Games Showcase Duyuruldu: Yeni Call of Duty Oyunu?

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız