Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fortress için Yeni Görseller Yayınlandı

Final Fantasy oyunlarının vazgeçilmez unsuru Chocobo, anlaşılan bu oyunda da kendisine yer edinecekti.
Son dönemde çıkarttığı oyunlar ile pek başarılı olamayan ve dağıtımcı firmalar ile girdiği anlaşmazlık sonucu kepenklerini kapatmak zorunda kalan Grin'in, son projeleri olan Fortress için yeni görseller ortaya çıktı.
 
Firma kapandığını açıkladığı sırada, yeni bir proje üzerinde çalıştıklarını ve oldukça görkemli olarak gördükleri bu projeyi yarım bıraktıkları için üzüldüklerini dile getirmişlerdi.
 
Firmanın kepenklerini kapatmasından sonra ise eski çalışanlardan biri olan Tomislav Spajic, yeni oyunları hakkında detaylar vermişti.
 
Square Enix için Final Fantasy serisinden ilham alınarak yaptıkları bu projenin adı tam olarak belli olmasa da Fortress olarak lanse edilmişti.
 
İşte o oyun için yeni görseller bugün ortaya çıktı. yayınlanan bu sanatsal çalışmalara baktığımızda ise gerçekten oyunda Final Fantasy'den izler görebiliyoruz. Özellikle Judge benzeri bir karakter ve Chocobo benzeri bir yaratık bu benzerliklerden en çok dikkat çekenleri oluyor.
 
Oyun için yayınlanan bu yeni görsellere buradan ulaşabilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Grin Fortress
Bugün DreamCast'in 10. Yaş Günü Playstation 3, Pornostation Olma Yolunda

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fortress
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız