Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA Play Abonelik Hizmetine Zam Geldi: İşte Türkiye Fiyatı

 
 
Birçok oyun şirketi gibi Electronic Arts stüdyosu da kendine özgü abonelik seçeneği ile karşımıza çıkıyor. Geçtiğimiz günlerde Rockstar tarafından yapılan GTA+ hizmetine zamın ardından şimdi ise EA Play seçeneği 1 dolarlık bir fiyat artışı yaşıyor.
 
EA Play standart ve Pro olarak iki seçenekle karşımıza çıkıyor
 
 
 
Electronic Arts, bildiğiniz üzere abonelik hizmeti EA Play kapsamında kendi oyunlarını kullanıcılara sunuyor ve birden fazla oyuna erişim hakkı tanıyor. Abonelik seçenekleri içerisinde standart ve pro kısımları yer alıyor. Standart EA Play PC abonelik hizmeti 5 dolardan 6 dolara yükselirken, yıllık seçenek ise 30 dolardan 40 dolara artış gösteriyor.
 
Diğer taraftan Pro abonelik seçeneğinin aylık fiyatına bakacak olursak 15 dolardan 17 dolara yükseldiğini aktarabiliyor, yıllık fiyatının ise 100 dolardan 120 dolara artış gösterdiğini belirtebiliyoruz. PC tarafının yanı sıra aynı zamanda Xbox ve PlayStation konsol kullanıcılarının deneyebileceği abonelik seçeneği aylık 220 Türk Lirası olmuş durumda ve yıllık fiyatının ise 1.500 Türk Lirasına yükseldiğini belirtmekte fayda var.
 
Son olarak yeni abonelik fiyatları 10 Mayıs'tan itibaren geçerli olacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
EA Play
Fallout 76 Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Star Citizen'in PC Sistem Gereksinimleri Güncellendi

lextor

15.4.2024 09:22:49

0
Paradan bir tane sıfır attım. Kafam pamuk gibi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız