Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA, Need for Speed'i Oyun Turnuvalarına Taşıyacak


    Need for Speed: Most Wanted ile birlikte yeniliklerin peşinde koşan Electronic Arts ile Criterion'un bir hedefi de, üst düzey oyun turnuvaları. E3 fuar alanında bir röportajda konuşan EA yetkilisi, bunun haberini verdi.
 
    Yapılan açıklamada, Need for Speed: Most Wanted'ın multiplayerına farklı bir anlayışla yaklaşıldığı, özellikle takım yarışlarıyla birlikte Major League Gaming gibi üst düzey oyun turnuvalarında yer almayı hedefledikleri belirtildi. 
 
Daha önce Trackmania oyunlarını bu tip turnuvalarda görmüştük fakat Need for Speed turnuvalarda nasıl işler yapar bilemeyeceğiz.

Bu haberin bağlantısı
URL
need for speed most wanted ea criterion electronic arts need for speed most wanted vita ios iphone pc ps3 xbox 360
Killing Floor'da Yaz Etkinliği Steam'in Yaz İndirimleri Listesi Sızdırıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Tecnique

7.7.2012 01:27:33

0
Bugatti alırım herkezi geçerim :D

BSC Misafiri

6.7.2012 23:43:56

+1
ilk önce oyunu iyi yapsınlar sonrası allah kerim

porsux

6.7.2012 22:47:40

0
1- Pc de sim race oyunları var. Shift 1-2, f1 serisi, yeni gelecek olan test drive dirt serisi vb 2-Bana göre forza gt den daha iyi bir oyun. (konsolum yok sadece iki oyunuda tecrübe ettim) 3-Paragöz olmak sadece ea ya has birşey değil. ama benim söylediğim sime kayma nedeniyle paragöz olma olayı sencede aynı konunun farklı başlıkları değil mi ? 4- dikkat ettiysen bir önceki yorumumda aynı oyunda hem şehir hemde DOĞA olsaydı kokpit kamera olayına katılabilirdim demişim. Yani nfs nin çok eski oyunşlarınıda tecrübe ettiğim için ve oyunun geçtiği mekanları ve oynanış dinamiklerini bildiğim için yorumumda bunu ayrıca belirttim. 5-Shift serisi farklı şeyler yapmak istedi bunuda bir nebze başardı ama asla benm gibi oyuncuların gönlünde taht kurmadı onun için gt ye rakip olmuş forzaya rakip olmuş beni ilgilendirmiyor. 6-Bizde onlardansak peki neden oyunun simden uzaklaşmasına yakınıyorsun anlayamıyorum. 7-Most Wanted asla ölmez.Underground ise hiç ölmez. Ve ben criteriona güveniyorum. Özellikle son hot pursuitten sonra şehirde araba yarışı ve modifiye sevdalısı biri olarak beni bile etkilemeyi başardılar. adamlarda iş var ama oyunculardan ona destek yok. bu yüzden onları yeren hangi yorumu görürsem ona cevap yazarım. yiğidi öldür hakkını yeme.

snipercover

6.7.2012 22:08:19

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

ee başka ? nfs arcade dir ! gidin forza oynayın hade bakim. zaten bu serinin başına ne geldiyse bu sizin gibi sim. sevenleri çekmek için sime kaymasıyla oldu. Bırakında nfs özüne dönsün eski sokak yarışları ve hareketli şehirlere.. ama aynı oyunda hem şehir hemde doğa olabilir ve o zamanda kokpit kamerası olabilir. o zaman sana katılırım...
1.si ben pc oyuncusuyum. Pc'de sim race oyunları yok. 2.Konsolda sim race oynuycak olsam forza değil GT5 oynarım. 3.Bu serinin başına ne geldiyse bizim gibi sim severlerin yüzünden değil EA'nın paragöz olmasından aynı pilavı ısıtıp ısıtıp (Mw serisi gibi) önümüze koymaktan geldi. 4.Nfs özüne dönsün diyorsunda dikkat edersen çok nfs'nin eski yapımlarında kokpit kamera vardı. Hatta Porsche unleashed'daki kokpit kamer çok iyiydi. 5.Shift , shift 2 ile Gt5,Forza'ya rakip olmak istedi yine başaramadı. Shift serisindede modifiye özgürlüğü azdı mesela. 6.Tabiki pist'te yarışmayı sevmeyen sokaklarda polislerle kaçışlara karışmak isteyen. Sokaklarda makinaları bağıttıra bağıttıra dolaşmak isteyenler var.(zaten bende onlardanım.) 7.Most wanted efsaneydi. ancak bu efsaneyiyde biribirini tekrarlayan yapımlarla öldürdüler ve şuanda büyük bir iddaa ile tekrar canlandırmak istiyorlar. En çok araç olan yapım demeye başladılar. İnş yollar hep aynı olmaz. Araçlarda modifiye özgürlüğü olur. Üst segment araçlardan daha çok orta segment sokak yarışcılarının tercih ettiği araçlar mevcut olur. Benim düşüncem UNDERGROUND 3'ün yapılmasıydı. Tamamen oyun dünyası sarsılır EA bu işi başarabilirse büyük satış rekorlarına kadar gidebilirdi. Yapmıyor çünkü uğraşmadan önümüze süslü grafiklerle birbirini tekrarlıyan yapımlarla geliyor. Parayı alıp gidiyor.

022Y

6.7.2012 16:51:04

+3
Need for speed undergraund serisinde harikaydi bence carbon da buna dahil umarim bu tarz olur yeniden sokak yarislarini tekrar istiyoruz :)

E_Aydin35

6.7.2012 16:26:58

0
Bu atılım oyuncular için çok etkili ve güzel olucak, her zaman dediğimiz gibi rekabet hem zevki arttırır hem kendini gösterebileceğin br platform, hemde kendini görebileceğin :)

InViSiBLePLaYeR

6.7.2012 15:43:32

0
Arcade yapı casual oyuncuya da hitap ediyor benim gibi simulasyon sevenede eğer zevk unsurlarını iyi seçerler drift gib modifye gibi iyi bir oyun olacak gibi gözüküyor çünkü istediğin gibi modifiye edip gerçek yarış ve ciddiyete kapılmadan drift yapabilmek rakiplerine çarpmak yoldan çıkartmak gayet zevkli

BSC Misafiri

6.7.2012 14:50:07

0
quote:

Orijinalden alıntı: snipercover Kokpit kamera olması lazım. Arcade yapıdan uzaklaşması lazım nfs serisinin.
ee başka ? nfs arcade dir ! gidin forza oynayın hade bakim. zaten bu serinin başına ne geldiyse bu sizin gibi sim. sevenleri çekmek için sime kaymasıyla oldu. Bırakında nfs özüne dönsün eski sokak yarışları ve hareketli şehirlere.. ama aynı oyunda hem şehir hemde doğa olabilir ve o zamanda kokpit kamerası olabilir. o zaman sana katılırım...

CeyCeySaN

6.7.2012 13:59:18

+1
Drift Var Mı Drift. ? ? ?

Sir Maximus is BACK

6.7.2012 13:36:27

0
quote:

Orijinalden alıntı: snipercover Kokpit kamera olması lazım. Arcade yapıdan uzaklaşması lazım nfs serisinin.
criterion yapıyor,arcade olur. Ama aşırı arcade olmasa bari.(gerçi benim modifiye olduktan sonraaa,yeter de artar bile:D

snipercover

6.7.2012 12:20:53

0
Kokpit kamera olması lazım. Arcade yapıdan uzaklaşması lazım nfs serisinin.

Sir Maximus is BACK

6.7.2012 11:36:58

-2
sabırsızlıkla bekliyorum, Çok iyi bi oyun olacak çook..
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Need for Speed: Most Wanted ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
83 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız