Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı!

 
 
Her hafta ücretsiz oyunlar sunan Epic Games şimdi ise yepyeni bir gizemli oyunu bizlere sunuyor. Bugün Türkiye saati ile 18.00'de açıklanan yeni gizemli oyun Dragon Age: Inquisition – Game of the Year Edition olarak karşımıza çıkıyor. Dolayısıyla aksiyon ve rol yapma deneyimini sevenlerin kaçırmaması gereken bir yapım diyebiliriz.
 
Epic Games ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor
 
 
 
Bildiğiniz üzere Epic Games artık her hafta bir gizemli oyunu bizlere sunmaya devam ediyor. İlk gizemli ve ücretsiz oyunun şu anda tamamen bedava bir şekilde bizlere sunulduğunu aktarabiliyoruz. Dragon Age: Inquisition – Game of the Year Edition, 23 Mayıs Türkiye saati ile 18.00'e kadar mevcut durumda. Dolayısıyla kütüphanenize eklemeyi unutmayınız.
 
Belirtilen tarihten sonra yepyeni bir gizemli oyunun daha bizlere ücretsiz olarak sunulacağını aktaralım. Dragon Age: Inquisition, BioWare ekibi tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından yayınlanan karakter odaklı aksiyon rol yapma deneyimini bizlere sunuyor.
 
Editör notu: Oyunun şu anda Epic Games sayfasına tıkladığınızda "Bu içerik şu anda platformunda veya bölgenizde mevcut değil" ibaresi yer alıyor. Söz konusu durumun bir sorun mu yoksa bilerek mi bölgesel erişim engeli konulduğu belli değil. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Epic Games Epic Store Ücretsiz Oyun
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

18.5.2024 11:16:46

0
Burada epic gamesin herhangi bir suçu yok. Kral adamlar zaten. Açıklaması da var bu konuda: oyunun bölgesel kısıtlaması bizimle alakalı bir durum değildir. Oyunun yayıncısı ortadoğu bölgesinin tamamında yasaklamış oyunu. (LGBT olayları var.) Çözümü: vpn açın istemciyi yeniden başlatın oyunu kütüphanenize ekleyin. Yine olmazsa ayarlardan kendi bölgenizi değiştirin canada vs yapın.

BSC Misafiri

17.5.2024 13:29:34

0
Epic games"e yakışmadı.. Türkiye'deki oyuncuları adamdan saymıyorlar ki.. Birleşik Krallıktan bir oyuncu profilim olsaydı alırdım..

BSC Misafiri

17.5.2024 13:29:28

0
evet bedava oyunu verecekleri bölgeyi kısıtlamışlar Belarus, Cyprus, Israel, Qatar, Russia, Saudi Arabia, Turkey, UAE bu oyunu bedava alamıyor Epic ten . Epic in destekle konuşanlar kısıtlama bizden değil demiş ( EA kısıtlamış ) . suçlu kim yada nekadar suçlu redditte tartışmalar var. özellikle oyunun hala EA nın sitesinden steam den satınalıp oynanabiliyor oluşu başlıca şikayet sebebi sonuçta bedavayı kısıtlıyorsan paralıyıda kısıtla. ben oyunu çeşitli sitelerin bedava cüzdanları ile aldım hala ea hesabımda durur ve indirilebilir durumda.

BSC Misafiri

17.5.2024 11:44:30

0
alamıyorum ?

BSC Misafiri

17.5.2024 11:44:25

0
bölge bölge mi bunlar dağıtılıyor rezillik resmen

BSC Misafiri

17.5.2024 11:44:18

0
Oyun kütüphaneye eklenmiyor. ''Bu içerik şu anda platformunda veya bölgende mevcut değil.'' böyle bir şey çıkıyor.

BSC Misafiri

16.5.2024 22:39:15

0
Bu içerik şu anda platformunda veya bölgenizde mevcut değil diyor evet..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Epic Games
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız