Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bodycam Adlı Oyundan Yeni Oynanış Videosu Geldi

 
 
Unrecord adlı oyunu hemen hemen hepiniz duymuşsunuzdur. İşte bu oyunun alternatifi olan yeni bir oyun Bodycam şu anda geliştirilme aşamasında bulunuyor. Vücut kameralı bakış açısı ile beraber gerçekçi bir nişancı aksiyon deneyimi sunmayı hedefleyen bu yapım, Unreal Engine 5 ile destekleniyor.
 
Bodycam, 17 ve 20'li yaşlardaki iki kişi tarafından geliştiriliyor 
 
 
 
Bodycam oyunu içerisinde gerçekçi ve çok oyunculu bir yapım bizlere sunulmak isteniyor. Ayrıca oyun içerisinde birinci şahıs nişancı deneyimi yer alıyor ve piksel yüz sansürleri ile beraber oyun deneyimi farklı bir hale bürünüyor. Şu an için yeni bir oynanış fragmanı yayınlanan yapımın nasıl bir yapıya sahip olacağını anlayabilirsiniz.
 
Şu anda geliştirilme aşamasında bulunan bu proje 17 ve 20'li yaşlarındaki iki geliştirici tarafından bizlere sunulmak isteniyor. Bunun dışında oyunun ne zaman çıkış yapacağına dair henüz bir bilgi bulunmuyor ve oyunun sallantılı kamera sistemi ile beraber bizlere sunulacağını aktarabiliyoruz.
 
Oynanış fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Bodycam
STALKER 2: Heart of Chernobyl Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi Hayatta Kalma Oyunu Winter Survival Yakında Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız