Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sıcağı Sıcağına: World of Warcraft: Warlords of Draenor

Video otomatik başlamasın
URL
Embed
YouTube Kanalımıza Abone Olun

Sıcağı Sıcağına'da bugün, World of Warcraft'ın yeni genişleme paketi Warlords of Draenor'u ele alıyoruz. İyi seyirler.

mmo mmorpg world of warcraft expansion warlords of draenor ek paket
Oyun Serisi - Murdered: Soul Suspect Bölüm 1 Sıcağı Sıcağına - Destiny Beta
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

25.7.2014 01:30:28

-1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Bu oyunun tek avantajı ilk çıkan mmorpg olması. Sonrasında çıkan ve WoW'dan fersah fersah kaliteli olan yapımlar sapır sapır dökülürken WoW tek kalabildi. Sebep basit. Kimse baştan grinding mevzuuna girmek istemiyor. Haklı da millet. En son Mists Of Pandaria'yı oynadım. Açıkçası bir süre sonra hep tekrar oldu. Legendary Cloak yaptığım gün oyunu bıraktım. Bunun sebebi sürekli aynı şeyleri farklı zorluk seviyelerinde yapmanın getirdiği sıradanlık. Yine de hakkını yememek lazım. Şu haliyle bile en yenisinden The Elder Scrolls Online'ın beş gömlek gerisinde bir oyun daha fazla kullanıcıya ulaşacak.

İkinci sebep bence mmorpg sektörü öldü. Blizzard bile WoW markasını bırakarak birşey çıkarsa boş. En güzeli artık MMORPG yapmaya para harcamamak. Yeni birşeyler bulmak. Aylık 40 TL ödeyip bir de raid'de ızdırap çekmek tercih edilir bir yöntem değil. Destiny'den ama çok umutluyum. Çok farklı birşey olmuş. Çaktırmadan bir MMORPG havası da katmışlar oyuna. O daha güzel mesela. Raid maid bunlar boş işler. Tabii seveni var ama gerçekten artık bu türün suyu çıktı. The Elder Scrolls Online'ın beğenilmemesinden ben bunu anladım.
sebeblerde haklısın ama gercekten elder scrolls online gw2 den bile kötü pvpsi iyi deil yine wow daki pvp ve raid ortamları daha iyi oluyor ama hep aynı seyler haklısn suan oynuyorum mop yine biraz daha iyilesmiş diyebilirim

BSC Misafiri

24.7.2014 01:02:55

-2
oyun güzel sarıyor yeni çıkıcak olanda saracak eminim ancak arkadaş şu grafikleri bi yenile be, utanmadan her ay paramı çalıyorlar.

BSC Misafiri

22.7.2014 17:53:28

-3
Bu oyunun tek avantajı ilk çıkan mmorpg olması. Sonrasında çıkan ve WoW'dan fersah fersah kaliteli olan yapımlar sapır sapır dökülürken WoW tek kalabildi. Sebep basit. Kimse baştan grinding mevzuuna girmek istemiyor. Haklı da millet. En son Mists Of Pandaria'yı oynadım. Açıkçası bir süre sonra hep tekrar oldu. Legendary Cloak yaptığım gün oyunu bıraktım. Bunun sebebi sürekli aynı şeyleri farklı zorluk seviyelerinde yapmanın getirdiği sıradanlık. Yine de hakkını yememek lazım. Şu haliyle bile en yenisinden The Elder Scrolls Online'ın beş gömlek gerisinde bir oyun daha fazla kullanıcıya ulaşacak. İkinci sebep bence mmorpg sektörü öldü. Blizzard bile WoW markasını bırakarak birşey çıkarsa boş. En güzeli artık MMORPG yapmaya para harcamamak. Yeni birşeyler bulmak. Aylık 40 TL ödeyip bir de raid'de ızdırap çekmek tercih edilir bir yöntem değil. Destiny'den ama çok umutluyum. Çok farklı birşey olmuş. Çaktırmadan bir MMORPG havası da katmışlar oyuna. O daha güzel mesela. Raid maid bunlar boş işler. Tabii seveni var ama gerçekten artık bu türün suyu çıktı. The Elder Scrolls Online'ın beğenilmemesinden ben bunu anladım.

Shely

22.7.2014 14:05:57

-4
ya zevkler tartışılmazda bu ne arkadaş ya yüzlere bak animasyonlara bak ve hala görsel şölen denilebiliyo yazık insanların paralarına :/ adı wow olmasaydı bu inceleme acaba nasıl olurdu merak etmiyor değilim .El atmışken guild wars season 2 yide bi bakaydınız onda ek paket olmamasına rağmen daha güzel değişiklikler var hemde bedava ..

Tobiobito

22.7.2014 01:53:35

0
Ön siparişi verdim bile bir çok arkadaşım mop da oyunu bırakmıştı bu pakette yendiden başlıyoruz wow un o eski karanlık havasını yakalamışlar

Gönderiliyor...

22.7.2014 01:50:00

0
dünyanın en iyi oyunu tabi online rpg olarak.

Bright Eyes

21.7.2014 22:36:41

0
Güzel inceleme olmuş teşekkürler. Random name olayı daha önce de vardı sanki.

LittleThings

21.7.2014 18:24:20

+3
oo wow alırım bi dal
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

World of Warcraft: Warlords of Draenor 0/10 0 oy
KÜNYE
World of Warcraft: Warlords of Draenor
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
2.0
0
OY
0
PC TEST SİSTEMİMİZ
  • İşlemci Intel Core i7-4790K 4.00 GHz
  • RAM 8 GB DDR3 1600 MHz
  • Ekran Kartı Nvidia GeForce GTX970M 4GB GDDR5
  • Sabit Disk 128GB SSD
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız