Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

OynuYORUM - Minecraft: Story Mode

15 Ekim 2015 Beril Sergün 21 İzlenme Sayısı: 27980 Video süresi: 29:39 oynuYORUM
Video otomatik başlamasın
URL
Embed
YouTube Kanalımıza Abone Olun

Hikaye tabanlı işleyişe sahip Minecraft: Story Mode'a yakından bakıyoruz.

Minecraft: story mode minecraft telltale mojang pc xbox one xbox 360 playstation 3 playstation 4 mobil ios android açık dünya voxel
Monster ile Canavar Hareketler - Bölüm 60 Uncharted: Nathan Drake Collection Video İnceleme
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

27.10.2015 17:49:49

0
On numara oynanış olmuş. Editörlerin duruşuna da on numara. İki üç evde oturmuş çay içerek bu programı izleyen işsiz adamı kim takar.

cde_be

27.10.2015 17:41:33

+1
Şu atılan yorumları gördükçe bu siteden daha da iğreniyorum yemin ederim. Zaten donanımhaber forumunun internetteki yaş ortalaması belli, farkettiniz mi bilmem ama dışarıdan bu kitlenin görünüşü "evde çay içerken yorum atan ilkokul iki öğrencileri" olarak sınırlı. Abicim biz bu gereksiz kitleyle oyun sunumunun kralını yapsak ne oluur, bilmemne turnuvasında birinci gelsek ne oluur. Bizim insanın kafası herşeyi çok güzel özetliyor zaten bakınız yazan herif ne güzel demiş "Bu tür oyunlar bize gelmez". Oyun da sana gelmeye meraklıydı anasını satıyım. Bu zihniyete sahip herife sen daya mafia2 ve assassins creed i üç ay sesini duymazsın. Ülke çapındaki en sevdiğimiz oyunları sayalım : "CoD, PeS, Fifa, AC, GTA, Mafia." arkadaşım şu oyunları dışarıdaki insanlara sıralasan gülmekten yerlere yatar. Herifler bu Minecraft oyunundan milyarder olup köşeyi döndüler bizim adam hala pompacı esnafı gibi "olmamış çöp" diyor. Önce oyunu yap sonra konuş değil mi ama? Hadi onu bunu geçtim, sen hayatta nereye vardın da editöre laf atıyorsun oğlum kafa mı iyi? Oturduğun yere bak, o editörü oraya senin yerine koydularsa bir bildikleri vardır. Kaldı ki berilin milyonlarca abonesi var ve türkiyenin en iyi youtuberları arasında. Senin kaç takipçin var hacı söyle bakalım? BSC adına bu iğrenç kitle için özür diliyorum. Gerçekten güzel işler çıkartan ender sitelerdensiniz, bu cahil ülkenin ayak takımının işleri bozmasına asla müdahele etmeyin, çünkü sizden başka gidecek adam gibi oyun sitesi kalmadı. Çok teşekkürker. Demiyorsun ki kuyruk acısı, editör olamadım olana laf atmayacaksın o zaman. Saygılı olacaksın koçum yoksa hakettiğin banı yemen son derece normal buralarda. Ne editor takımı nede yönetici sana hasta zaten ha bir eksik ha bir fazla. Hale bak arkadaş, adam yeni çıkan oyunun incelemesi için teşekkür edeceğine laf atma peşinde. Dünyanın tek Yediği Kaba Tüküren İnsanların Ülkesi Türkiye'den herkese kolay gelsin.

Fatih617

21.10.2015 11:16:37

+1
quote:

Orijinalden alıntı: S,W,A,T Tam burak oyunda izleyip, minecraft sarkilari dinleyen, minecraft kanali olan, minecraft animasyonlari izleyen veletlere yonelik bir oyun olmus ellerine saglik. Oyunu sadece q ya basarak ilerletmek, kamera acisinin degismemesi 10 dk izleyip 1 dk oynamak cidden 0-3 yasa hitabediyor.
Redstone kullanarak hesap makinesi mi yapsaydı? Çoğunluğun seveceği bir video işte.

OoO_21

21.10.2015 11:07:07

+2
Gençler Berili sevmeyenler olduğu gibi daha çok sevenler var. Yaptıkları sizi eğlendirmiyor olabilir, ama onun videolarını bekleyenler var. Bunları gözardı edip 'Sadece bana yayın yapacaksın BSC' triplerine girmeye gerek yok be koçlar. Beğenmiyor musun? Biz de seni beğenmiyoruz!

KaptanKenway

21.10.2015 06:10:49

-1
Videoda aklımda kalan tek şey Telltale. 9-10 kez söyledin en az Beril. Orasını geçtik diyelim 2'li incelemelerindeki senin yaptığın "en çok ben konuşuyum" olayını hiç sevmiyorum. Bence sen sadece haber yaz. İncelemelere karışma. Senin yaptığın incelemeleri nedense izleyesim gelmiyor. Sırf Edward var diye belki en çok o konuşurda seni duymam diye dinledim ama 29 dakika'nın 25 dakikasını sen konuştun. Ayrıca Oyun serilerinin büyük bir bölümünü sırf sen varsın diye izlemedim. O kadar güzel oyunları görmekten mahrum kaldım diyebilirim. Seni yermek falan istemiyorum ama bir taraftanda işin gerçekleri var, gözardı etmemek gerek.

alike03

19.10.2015 14:57:25

+1
Petrayi seslendiren kisi Ashley Johnson. Yani Last of Us'daki Ellie.

Deve Katili

19.10.2015 07:13:21

-1
Beril sövünce iyi gelsin like'lar bizim en ufak hatamızda 4 gün ceza, niye böyle bu durum?

John Voxville

19.10.2015 02:53:42

-2
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Beril hanım Youtube kanalında bu hareketleri yapınca 7-15 yaş arası küçük kız hayranlarının hoşuna gidiyor olabilir ama burası BSC, burada Erdinç iyikul, talha, Levent, Gökhan, Ersin gibi efsanelerden sonra beril, o yabancı nicki elemanlar tabi beğenilmez. Eski takipçilerden biriyim, çoğu eski takipçiniz bu son yıllarda Pasiflikten dolayı bıraktı. Eskiden 7-8 sayfa yorumlar gelirdi incelemelere şimdi 1 sayfa dolmuyor be kardeşim. Sitenin yeniden bi çıkış yapmadı lazım, kemik kadro bir arada videolar lazım.
Sitenin değişimini eleştirmek tabii ki haktır fakat bu değişim boşa değil. Oyun basını neyi daha çok satıyorsa, BSC de onu satıyor. Sonuçta burası BSC, ticari bir oluşum ve 7-15 yaş arası kız çocuklarından daha çok tık alıyorlarsa, onlara da göre içerik sunmaları normal. Yorum sayılarını az tık olmasına bağlayamayız. Yeni neslin, sosyal medya varken, kendini burda ifade etmeye eski nesiller kadar ihtiyaç duyduğunu sanmıyorum. Bir de, eskiye özlem her zaman duyulur. Özlemin yaşla da pek alakası da yok açıkçası. Şu an 20 yaşındayım ve 13-14 yaşımdan beri takip ediyorum buraları. Herkesin kafasındaki efsane ekipler sonsuza kadar devam etmeyeceği gibi, gidenler de bir daha asla geri gelmeyecek. Bu bir gerçek. BSC kurulmadan önce sadece Erdinç İyikul ve Talha Aynacı varken takip etmeye başlamıştım bu oluşumu. BSC kurulup, bir süre sonra Ersin Kılıç ve Gökhan Yılmaz da ekipte yer alıp incelemelere başlayınca onlar bile garibime gitmişti. Bu ikili sonradan benim kafamdaki efsane ekibe girmiş olsa da; Levent Polater'i -ki severim incelemelerini, oyun muhabbetini vs.- bir türlü o ekipte göremedim ben mesela. Kafamdaki efsane dörtlü oturduktan sonra incelemelerine başlamıştı çünkü. Aynı şey Beril Sergün için de geçerli. İncelemeleri, haberleri eskiden beri var ama o dörtlünün yanında beşinci olarak ortak videolarda bulunduğunu hatırlamıyorum. Erdinç İyikul gittikten epey bir sonra aktif roller aldı. Bundan bir 3-4 sene sonra da BSC yoluna sorunsuz devam ederse; Beril Sergün, nickini hatırlamadığım arkadaş ve sonrasında gelecek çoğu isim de takipçilerin kafasındaki efsane ekipte yer alacaktır. Sonuç olarak, dediğim gibi burası ticari bir oluşum ve çocuklardan elde edilecek potansiyel tık sayısı yetişkinlerinkinden fazlaysa, onlara hitap eden içerikler daha fazla üretilecektir. Ben de eskisi kadar takip etmiyorum, oturup 20-30 dakikalık videoları neredeyse hiç izlemiyorum ama durum böyle. Elimizden bir şey gelmez.

BSC Misafiri

19.10.2015 02:14:02

0
berilin şu auuu uuaaa diye cıkardığı garip garip çoluk çocuk sesler kulağımı tırmalıyo zaten 50 yaşındaki kalıbına hiç yakışmıyor

BSC Misafiri

18.10.2015 02:03:32

-2
Beril hanım Youtube kanalında bu hareketleri yapınca 7-15 yaş arası küçük kız hayranlarının hoşuna gidiyor olabilir ama burası BSC, burada Erdinç iyikul, talha, Levent, Gökhan, Ersin gibi efsanelerden sonra beril, o yabancı nicki elemanlar tabi beğenilmez. Eski takipçilerden biriyim, çoğu eski takipçiniz bu son yıllarda Pasiflikten dolayı bıraktı. Eskiden 7-8 sayfa yorumlar gelirdi incelemelere şimdi 1 sayfa dolmuyor be kardeşim. Sitenin yeniden bi çıkış yapmadı lazım, kemik kadro bir arada videolar lazım.

matador_mirkhan

17.10.2015 22:47:18

0
Konulu film der gibi başlık olmuş

BSC Misafiri

16.10.2015 19:47:50

0
quote:

Orjinalden alıntı: cemecem21
quote:

Orjinalden alıntı: LorneMalvo
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Beril Hanımı bir türlü sevemedim, bence Bsc'ye yakışmıyor. Bsc'nin küfre, argo kelimelere karşı bir tutumu var ama Beril Hanım İngilizce küfürler edince nedense kimse bir şey demiyor. (Bu video içinde değil Youtube'da ki "Ofis' Bölüm - 0 Ofiste neler oluyor? " videosuna itafen ayrıca çıkardığı çocuksu sesler de beni irite ediyor) Merak ettiğim bir oyunu da sırf videoda Beril Hanım var diye Bsc'den izleyemiyorum.
Kaç senelik muhabbet bu bilemezsiniz. MMO Canavarı döneminde de, öncesinde bu çok kez söylendi yazıldı. Kendisi de söyledi. Seversiniz, sevmezsiniz o ayrı ama bu da onun tarzı. Onu sevenler de böyle seviyor.
İşte benim anlamadığım nokta da bu Bsc küfür yüzünden kullanıcılarını banlayabiliyor ama kendi bünyesinde çalışan birinin küfür etmesini niye engellemiyor. Bende benim tarzım bu diye millete mother sister söveyim o zaman.

cemecem21

16.10.2015 17:39:13

+1
quote:

Orjinalden alıntı: LorneMalvo
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Beril Hanımı bir türlü sevemedim, bence Bsc'ye yakışmıyor. Bsc'nin küfre, argo kelimelere karşı bir tutumu var ama Beril Hanım İngilizce küfürler edince nedense kimse bir şey demiyor. (Bu video içinde değil Youtube'da ki "Ofis' Bölüm - 0 Ofiste neler oluyor? " videosuna itafen ayrıca çıkardığı çocuksu sesler de beni irite ediyor) Merak ettiğim bir oyunu da sırf videoda Beril Hanım var diye Bsc'den izleyemiyorum.
Çocuksu sesler çıkartması beni deli ediyor açıkçası. Çok yapmacık ve kötü duruyor yaptığı mimikler. Kaç yaşına gelmiş kadın, bizim söylememizle kendisini değiştirecek değil tabii ki de.
Kaç senelik muhabbet bu bilemezsiniz. MMO Canavarı döneminde de, öncesinde bu çok kez söylendi yazıldı. Kendisi de söyledi. Seversiniz, sevmezsiniz o ayrı ama bu da onun tarzı. Onu sevenler de böyle seviyor.

-Casablanca

16.10.2015 15:56:22

-1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Beril Hanımı bir türlü sevemedim, bence Bsc'ye yakışmıyor. Bsc'nin küfre, argo kelimelere karşı bir tutumu var ama Beril Hanım İngilizce küfürler edince nedense kimse bir şey demiyor. (Bu video içinde değil Youtube'da ki "Ofis' Bölüm - 0 Ofiste neler oluyor? " videosuna itafen ayrıca çıkardığı çocuksu sesler de beni irite ediyor) Merak ettiğim bir oyunu da sırf videoda Beril Hanım var diye Bsc'den izleyemiyorum.
Çocuksu sesler çıkartması beni deli ediyor açıkçası. Çok yapmacık ve kötü duruyor yaptığı mimikler. Kaç yaşına gelmiş kadın, bizim söylememizle kendisini değiştirecek değil tabii ki de.

John Sheppard

16.10.2015 00:55:39

+7
Konulu mu Bahçıvan şoföre, şoför aşçıya, aşçı uşağa sonra hepsi uşağa Minecraft oynatıyor

BSC Misafiri

16.10.2015 00:03:07

-2
Beril Hanımı bir türlü sevemedim, bence Bsc'ye yakışmıyor. Bsc'nin küfre, argo kelimelere karşı bir tutumu var ama Beril Hanım İngilizce küfürler edince nedense kimse bir şey demiyor. (Bu video içinde değil Youtube'da ki "Ofis' Bölüm - 0 Ofiste neler oluyor? " videosuna itafen ayrıca çıkardığı çocuksu sesler de beni irite ediyor) Merak ettiğim bir oyunu da sırf videoda Beril Hanım var diye Bsc'den izleyemiyorum.

WiiSmash

15.10.2015 22:16:34

0
minecraft sadece kılıf olmuş oyuna

mehmet4428

15.10.2015 19:38:16

+1
Bu oyunlar bize gelmez. Burakoynuyor kanalına hitap ediyor daha çok.

S,W,A,T

15.10.2015 18:35:35

-1
Tam burak oyunda izleyip, minecraft sarkilari dinleyen, minecraft kanali olan, minecraft animasyonlari izleyen veletlere yonelik bir oyun olmus ellerine saglik. Oyunu sadece q ya basarak ilerletmek, kamera acisinin degismemesi 10 dk izleyip 1 dk oynamak cidden 0-3 yasa hitabediyor.

Yargıdağıtanadam

15.10.2015 18:32:59

-3
Tam bir velet oyunu ve saçma sapan bir hikayesi var.

amca21

15.10.2015 18:31:34

+1
Konulu Minecraft iyimiş :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Minecraft: Story Mode 6/10 2 oy
KÜNYE
Minecraft: Story Mode ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
2.0
0
OY
0
PC TEST SİSTEMİMİZ
  • İşlemci Intel Core i7-4790K 4.00 GHz
  • RAM 8 GB DDR3 1600 MHz
  • Ekran Kartı Nvidia GeForce GTX970M 4GB GDDR5
  • Sabit Disk 128GB SSD
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız