Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Zombie High School: Dark Kitchen

Zombie High School: Dark Kitchen, patronuna gitmeye çalışan bir lise aşçısına yardım ettiğiniz üçüncü şahıs bir korku oyunudur...fakat o binanın derinliklerinde karanlık bir gizemi keşfeder.
 
Zombie High School: Dark Kitchen çok basit bir kontrol sistemine sahiptir. Ekranın sol kısmında sanal bir d-pad vardır ve sağda ise bir aksiyon butonu yer alır; bu butonu, alanlarda araştırma yapmak, nesneleri toplamak, kapıları açmak ve benzeri eylemleri gerçekleştirmek için kullanırsınız.
 
Bu oyunun karanlık hikayesi karakteriniz gece okula yaklaşırken başlar. Ardından intikamınızı almak için kafeteryanın pencerisini kırıp içeri girersiniz. Fakat kısa bir süre sonra bir problem ortaya çıkar: eski okulun derin karanlığında tamamen kaybolursunuz.
 
Zombie High School: Dark Kitchen;bir anime estetiğine, ilginç bir hikayeye ve heyecan verici bir oyun planına sahip bir korku macera oyunudur! Hepsinden öte büyüleyici ve pikselli bir stile sahiptir.

aksiyon macera korku
KingGodCastle Zombie High School
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Zombie High School: Dark Kitchen 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Zombie High School: Dark Kitchen
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız