Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Zombie Age 3

Popüler serinin üçüncü bölümü olan Zombie Age 3'te bulunan zombilerle dolu bu heyecanlı oyunda silahınızı seçin, dikkatlice nişan alın ve hayatta kalmaya çalışın. Eğer zombi oyunlarını seviyorsanız, bu başlığı deneyin ve mücadelelerle dolu seviyelerinde hayatta kalıp kalamayacağınızı görün!
 
Serinin ilk iki bölümünde olduğu gibi, Zombie Age 3'te de göreviniz yağmalanmış şehirlerin terkedilmiş sokaklarını keşfederken her bir zombiyi yok etmektir. Dikkatli bir şekilde nişan alın ve neredeyse sonsuz zombi saldırılarına karşı ne kadar hayatta kalabileceğinizi görün.
 
Zombie Age 3, otuzdan fazla silah ve çok sayıda farklı zombi içerir. Seviyelerde ilerlerken, zombiler sizi öldürmeden olabildiğince hızlı bir şekilde onları öldürmek için her bir zombinin zayıf noktasını bulmaya çalışın! Seviyeler ilerledikçe zorluk derecesi de aşamalı olarak artar ve hakkından gelmeniz gereken çok daha fazla zombiyle ve daha fazla mücadele gerektiren son düşmanlarla karşılaşırsınız. Karakterinizin seviye atladığından ve silahlarınızı geliştirmek için yeteri kadar para kazandığınızdan emin olsun, aksi halde bir zombiye dönüşebilirsiniz!
 
Para kazanmak için nesneleri kırabilir ya da zombileri öldürebilirsiniz, fakat yeni ve daha güçlü silahlar almak için kullanırken ya da karakterinizin davranışlarını yükseltirken bu paraları zekice harcadığınızdan emin olun.

hayatta kalma macera
Plants Vs Zombies Heroes Talking Monkey
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Zombie Age 3 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Zombie Age 3
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız