Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Worm Hunt - Battle Arena

Worm Hunt - Battle Arena, hedefinizin arenadaki tek hayatta kalan oluncaya kadar tüm düşmanlarınızı yok etmek için bir solucanı kontrol etmek olduğu Slither.io gibi oyunlarla benzeyen eğlenceli bir oyundur.
 
Worm Hunt - Battle Arena'nın oynanışı gerçekten kolaydır ve muhtemelen kavraması oldukça kolaydır çünkü benzer başlıklarla pratikte aynıdır. Aslında, oyun başladığında solucana benzeyen karakterinizi dilediğiniz gibi etrafta dolaştırmak için ekranın alt kısmında bulunan joystick üzerinde parmağınızı gezdirmelisiniz.
 
İlerledikçe solucanınız daha da büyür Bu nedenle, ne kadar çok yaratık yerseniz o kadar kısa sürece büyürsünüz. Worm Hunt - Battle Arena'da kazanmanın prensiplerinden biri budur ve bunu yaptıkça düşmanlara karşı savunma daha da kolaylaşır. Sağ üst köşede tüm solucanların hareketlerini gösteren izlerin yer aldığı, savaş alanının yukarıdan aşağıya bir görünümü mevcuttur.
 
Worm Hunt - Battle Arena, diğerlerini yenip hayatta son kalan solucan oluncaya kadar solucanınızı kontrol ederken eğlendiğiniz bağımlılık yaratan bir oyundur.

strateji taktik
Farlight 84 Dude Theft Wars
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Worm Hunt - Battle Arena 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Worm Hunt - Battle Arena
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız