Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Word Collect Free Word Games

Word Collect Free Word Games, mümkün olduğunca çok kelime oluşturmak için harfleri mümkün olan her sırayla birleştirmeniz gereken bir bulmaca oyunudur. Buna karşılık, bahşiş almak için toplayabildiğiniz kadar bonus para da toplamanız gerekiyor.
 
Oynanışı basittir, ancak iyi bir strateji gerektirir. Tur başladığında, boş bir pano göreceksiniz. Her boş kare tahmin etmeniz gerekenden daha fazla harfe ait. Bu panonun altında, ekranın alt yarısına dağılmış uygun harfleri bulacaksınız. Bu harfleri birleştirerek farklı kelimeler oluşturmak size kalmış. Bunu yapmak için, sıraya koymak için parmağınızı üzerlerinde kaydırmanız yeterli.
 
Word Collect Free Word Games'de, ilerledikçe artan zorluk seviyesiyle 2.000'den fazla farklı seviye bulacaksınız. Ayrıca, 'Daily Challenge' sayesinde daha da fazla kelime oyunu bulacaksınız ... bu da para kazanmak için daha fazla olasılık anlamına geliyor.
 
Word Collect Free Word Games, bu tür oyunların hayranlarının yaş veya geçmiş ne olursa olsun kesinlikle seveceği eğlenceli bir kelime bulmaca oyunudur. Ve hepsinden iyisi, çevrimdışı bile oynayabilirsiniz.

bulmaca macera platform
Basketball Arena Zoo Animals - Children Puzzles
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Word Collect Free Word Games 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Word Collect Free Word Games
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız