Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Woodturning

Woodturning, görevinizin ahşaptan her türlü şekli oymak için bir marangoz kalemi kullanmak olduğu gündelik bir oyundur. Bu oyunun 3D grafikleri, talimatları takip etmeyi ve her öğeyi oluşturmayı kolaylaştırır.
 
Bir çok VOODOO oyununda olduğu gibi Woodturning basit ve sezgisel kontrollere sahiptir. Temelde, tek yapmanız gereken marangoz kalemine dokunarak her bir seviyede gösterilen şekli oymak için ahşaba daha da yakınlaştırmaktır. Sadece bununla kalmazsınız, her bir ahşap parçasının üsünde oymanız gereken şeklin bir taslağı yer alır.
 
Woodturning oyununda her çeşit şekli oyarken marangoz kalemini dikkatli kullandığınızdan emin olun. Eğer çok fazla oyarsanız ahşap kırılır ve şekli ortaya çıkarmak için yeterki kadar ahşabınız kalmaz. Şunu unutmayın kullanabileceğiniz en iyi marangoz kalemini ekranın alt kısmından seçebilirsiniz.
 
Woodturning uygulamasıyla her türlü ahşap oymacılığını yaparken rahatlayın. Marangoz kalemini hareket ettirirken ve her türlü ahşap şekli oluştururken kontrol edin ve her hareketi avantajınıza dönüştürün. Son olarak, ahşap oymayı tamamladığınızda son bir muhteşem dokunuş katmak için parçayı boyayabilirsiniz.

simülasyon macera
Sticky Block Volley Beans
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Woodturning 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Woodturning
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız