Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wii U

     
     Wii U™, 6.2 inç ekrana sahip kumandasıyla oyun dünyasında yeni bir dönem açıyor. Daha önce, ev konsolunda oynanan video oyunları televizyon ile sınırlandırılmış ve çoklu oyuncu seçildiğinde her oyuncuya sadece aynı açıdan oyun oynama imkanı verilmişti. Bunlara ek olarak, televizyon seyretmek ve konsol oyunları oynamak birbirinden tamamen ayrı iki olaydı. Wii U konsolu ile televizyona bağımlık olmaktan kurtuluyorsunuz. 

      Bu özellikler :

     • Tek kişilik oyunlar için:
o Yeni kumanda televizyona yansıtmadığı bilgiyi, kendi ekranından oyuncuyla paylaşıyor.
o Bilgi ve bakış açısı yeni kumandada jiroskobun kullanımına bağlı olarak değişebilecek.

     • İki kişilik oyunlar için:
     • Yeni kumandayı kullanan oyuncu, Televizyona bakan diğer oyunculardan daha farklı bir ekranla karşı karşıya olacağından, yeni konsol yaratıcı fikirlere açık olacak.

     6.2 inç ekrana ek olarak, yeni kumanda ayrıca akselorometre ve jiroskop, titreşim, iç kamera, mikrofon ve hoparlör özelliklerini içermektedir. Classic Controller ™ düğme düzenine bu özelliklerin beraberinde -- iki analog çubuk, + Yön tuşları, A / B / X / Y düğmeleri, L / R düğmeleri ve ZL / ZR düğmeleri ile hem gündelik hem de fanatik oyuncularına eksiksiz bir kontrol sağlayacak.

     Wii U hareket-duyarlılık özelliği ile full HD grafik destekli oyun oynama yeteneğini birleştiriyor. Her bir Wii U konsolu, bir adet Wii U kumandası ve 4 adet ek Wii Remote veya Wii Remote Plus kumandasıyla kullanılabilecek. Sistem aynı zamanda geriye uyumlu olduğundan, tüm Wii oyunları ve tüm Wii aksesuarlarını desteklemektedir. Wii konsolu tüm dünyada 86 milyon adet satarak çok geniş bir oyuncu kitlesine ulaştı. Wii U bu genişlemeyi daha da ileriye taşımayı hedeflemektedir.

Nintendo Wii U Konsol Console
VİDEOLAR
EKRAN GÖRÜNTÜLERİ (14 / 47) Tümünü Gör »
HABERLER
Luigi's Mansion: Dark Moon Wipeout 2048
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Wii U Talha Aynacı 1 / 10 oy
KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
2.0
2
OY
3
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız