Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Twisty Arrow

Twisty Arrow, basit ama inanılmaz derecede bağımlılık yaratan bir öncüle sahip minimalist bir arcade oyunudur. Oynamak için, tek yapmanız gereken dönmekte olan devasa bir çarka üzerinde bulunan oklara çarpmamasına dikkat ederek oklar fırlatmayı denemektir.
 
Hilesi, okları çok dikkatli atmakta yatar; bu sayede olabildiğince az alan kaplarlar ve size ekstra ok için alan kazandırır. İlk birkaç bölüm göreceli olarak kolaydır; çünkü fırlatmanız gereken çok sayıda okunuz yoktur ve çark oyunda ilerledikçe hızlanır ve farklı yönlere doğru dönmeye başlar bu da okları tam da istediğiniz yere atmayı zorlaştırır.
 
Twisty Arrow, nişan alma ve becerileriniz konusunda kendinizi geliştirmeniz gereken 145'ten fazla seviyeye sahiptir ve oyunun zorluk derecesi ikinci veya üçüncü seviyeden sonra sert bir şekilde artar.
 
Twisty Arrow, en baştan itibaren sizi saatlerce ekrana kilitleyecek minimalist ve dikkat çekici bir tasarıma sahip iyi bir arcade oyunudur.

platform macera
Word Lanes Sling Drift
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Twisty Arrow 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Twisty Arrow
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız