Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

TriPeaks Journey: Solitaire

TriPeaks Journey: Solitaire, bir haritada hareket ettiğiniz ve keşiflerinizde ilerlemek için popüler tek oyunculu kart oyunu solitaire'in maçlarını kazanmanız gereken güzel bir bulmaca oyunudur.
 
Oyunun başında, adanın haritasını açacak ve öğreticiyi başlatacak hızlı bir solitaire oyunu oynarsınız. Solitaire oyunlarını kazandıkça adanın yeni bölgelerine taşınabilirsiniz. Adanın bazı bölgelerinde gelecekteki oyunlarınızda size yardımcı olacak gizli hazineler vardır (örneğin cankurtaran kartları, altın, ekstra puanlar...). Yani oynanış oldukça basit: Kazandığınız her oyun haritanın başka bir bölümünün kilidini açar.
 
Bulduğunuz her hazine sandığı için görünen kartlardan üçünü seçmeniz gerekir. Şanslıysanız, gelecekteki oyunlarınızda size çok yardımcı olacak üç iyi karta dokunursunuz ve eğer üç iyi kartınız olmazsa, kurnazlığınızı kullanmak ve iyi kartları seçmeyi başarana kadar beklemek zorunda kalırsınız.
 
TriPeaks Journey: Solitaire, bir keşif anlatımını mükemmel grafiklerle mükemmel bir şekilde harmanlayan bir solitaire oyunudur. Artık basit bir solitaire oyunuyla sınırlı olmayan TriPeaks Journey: Solitaire, heyecan verici maceralarla eğlenceli bir zaman vaat eder.

bulmaca macera platform
Dancing Heels Solitaire - Free Classic Solitaire Card Games
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
TriPeaks Journey: Solitaire 0 / 10 0 oy
KÜNYE
TriPeaks Journey: Solitaire
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız