Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Thrill Rush

Heyecan verici bir oyun olan Thrill Rush'ta çılgın bir roller coaster'ı tüm tema parkında sürün ve bir parça halinde bitiş çizgisine gelmeye çalışın. Arabanızı atlamaktan, dev döngülerden ve hatta raylardan çekin!
 
Thrill Rush'ın süper sezgisel kontrolleri var: Sadece hızlandırmak veya yavaşlatmak için ekranın sağ tarafındaki hız kontrollerini ve arabanızı ileri veya geri götürmek için soldaki butonları kullanın…
 
Sadece bu değil, aynı zamanda Thrill Rush'ta geçmeniz için bir sürü seviye var. Ancak seviyeler onlar arasında ilerlerken gittikçe zorlaşıyor, bu da roller coaster'ınızı yükseltmeniz gerekeceği anlamına geliyor. Her biri eğlenceli bir tasarıma sahip, her biri karakterinize uygun dış görünümleri olan kilidini açacak bir düzineden fazla araç var.
 
Thrill Rush, orijinal bir konsept, harika grafikler ve çok sayıda içerik içeren çok eğlenceli bir arcade oyunudur. Harika oyun Uphill Rush'a benziyor, çünkü bu sefer su parkı yerine bir tema parkında araba kullanacaksınız.

simülasyon macera
Uphill Rush New York Crash Drive 2
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Thrill Rush 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Thrill Rush
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız