Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

This Is the Police 2

Büyük beğeni toplayan, kara film tadındaki drama This Is the Police’in devam oyunu olan This Is the Police 2’de, yasaları kendi uygun gördüğünüz şekillerde yorumlayın! Polis merkezini yönetin, emriniz altındaki polisleri idare edin, sorgulama ve tutuklamalar yapın, zor kararlar verin! Tüm bunları, strateji ve macera türlerinin hikâye odaklı bu karışımında, şiddetin kırıp geçirdiği soğuk mu soğuk bir sınıf kasabasında yaparken, kendiniz de hapse girmemeye çalışın!
 
Komşuların birbirlerini ismen tanıdığı ve her ne kadar barbarca gelenekler bile olsa geleneklerine sadık kaldığı Sharpwood kasabasına hoş geldiniz.  Kaçakçılar, çeteler ve avaz avaz bağıran popülistler bu kasabayı yuva bellemiş durumdalar. Umutsuzluk, şiddetle el ele bir kanser gibi yayılmakta. Macera serisi The Longest Journey’den tanıdığımız Sarah Hamilton tarafından seslendirilen yeni kasaba şerifi Lilly Reed’in işi zor. Kendisi toplum huzurunu ve düzenini korumakta zorluk çekiyor. Ayrıca emri altındakiler, genç bir kadından emin almaya alışkın olmayan kaba saba insanlar. Ancak isminin Warren Nash olduğunu söyleyen esrarengiz bir yabancı Sharpwood’a peydahlanınca işler değişiyor. Kimse bu adamın neye sebep olacağını bilmiyor. Kasabayı kurtuluşa mı, yoksa cehennem azabına mı götürecek?
 
Öne Çıkan Özellikler

This Is the Police 2, farklı oyun tarzlarını insanı şaşırtan bir kombinasyonda bir araya getiriyor. Tıpkı önceki oyun gibi farklı türlerden ve mekaniklerden nemalanıp, onları eşi benzeri bulunmaz bir anlatı tecrübesinde birleştiriyor. Üstelik bu sefer işin içine daha bile fazla beklenmedik sürpriz katıyor. Macera oyunu mu? Strateji mi? Simülasyon mu? İdare oyunu mu? Görsel bir roman mı? Bulmaca mı? Hepsi ve daha fazlası!
 
İçinde merhamet barındırmayan, hiç kimsenin tam anlamıyla masum olmadığı bir hikâyede rol alın. Sharpwood insanları cahil ve acımasız. Yoksulluk ve açlık, suç oranlarının artmasına sebep olurken otoritelerin bu konuda eyleme geçmemesi şehir halkının sırtını “orman ruhlarına” ve dini tarikatlara yaslamasına sebep oluyor. Sürekli erzak sıkıntısı şehrin birçoğu ordudan çıkma olan kaçakçıların eline düşmesine sebep olmuş durumda. Masumları itham edebilir, suçlularla anlaşabilir, gidişata karşı çıkanlara işkence edebilir, işlerin istediğiniz gibi gitmesi için ne gerekiyorsa onu yapabilirsiniz.
 
Düşmanlarınızı kendinize, arkadaşlarınızı tuttuğunuzdan bile yakın tutun. Astlarınız harcayabileceğiniz bir kaynaktan ibaret değiller; her birinin güçlü ve zayıf olduğu yanlar, korkuları ve önyargıları var. Hayatta kalmak için bunları bütünüyle hesaba katmak durumundasınız. Şehir halkının geri kalanı için de aynı şey geçerli: Sharpwood’da her şey, şahıslar arası ilişkiler üzerine kurulu. Kasapla arkadaş olmanızın veya morg sahibiyle iş ilişkisini kurmanızın ne zaman hayatınızı kurtaracağını bilemezsiniz.

This Is the Police 2 THQ Nordic Weappy Studio
HABERLER
Beholder 2 Hourglass
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
BSC Forumlar » Platformlar »
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
This Is the Police 2 0 / 10 0 oy
KÜNYE
This Is the Police 2 ÇOKLU PLATFORM
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız