Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Walking Dead No Man's Land

The Walking Dead No Man's Land, popüler TV programı The Walking Dead'in evreninde bir grup hayatta kalanı kontrol etmenizi sağlayan sıra tabanlı bir strateji oyunudur. Bir grup yabancıyla başlayacaksınız, ancak diziden Daryl, Rick ve diğer önemli karakterleri işe almanız çok uzun sürmeyecek.
 
The Walking Dead No Man's Land'deki savaş sistemleri sıra tabanlıdır. Karakterlerinizden her biri belirli sayıda kareyi hareket ettirebilir ve sırası geldiğinde bir kez saldırabilir. Ayrıca size yaklaşan zombilere karşı önleyici bir saldırı gerçekleştirmek için maksimum hareketten daha az hareket edebilirsiniz.
 
The Walking Dead No Man's Land'in en önemli bölümlerinden biri savaşlar olsa da, oyunda yapabileceğiniz tek şey bu değil. Her türden binayı inşa edip yükseltmeniz gereken hayatta kalanlar kampınızı da yönetebilirsiniz. Ayrıca yeni hayatta kalanlarınızı işe alıp, seviyelerini yükseltmeniz ve onları en iyi silahlar ve kalkanlarla donatmanız gerekecek.
 
The Walking Dead No Man's Land, size derin ve eğlenceli bir deneyim sunan bir dizi rol oyunu içeren mükemmel bir sıra tabanlı strateji oyunudur. Oyun, olağanüstü görseller ve TV şovunun resmi lisansını içerir.

hayatta kalma macera survival strateji yönetim
Goons.io Compass Point: West
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
The Walking Dead No Man's Land 0 / 10 0 oy
KÜNYE
The Walking Dead No Man's Land
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız