Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Sims Mobile

The Sims Mobile, video oyun tarihinde en popüler oyunlardan birinin en yeni sürümüdür. Bu sefer The Sims, akıllı telefonlara mükemmel şekilde uyum sağlamakla beraber, masaüstü ve konsol oyunlarına çok daha yakın bir deneyim sunuyor.
 
Oyuncular tonlarca farklı araç kullanarak kendi 'Sims'lerini yaratırlar. 10'dan fazla farklı vücut tipinden (etli, sıska, tombul ..) ve yüzlerce surat türünden birini seçerek Sims'in ağzını, burnunu veya göz şeklini değiştirebilirsiniz. Sadece bu da değil, aynı zamanda Sims'inizin karakter özelliklerini, kişiliğini ve hobilerini de tanımlamanız gerekecek.
 
Sim'inizi oluşturduktan sonra, eğlence gerçekten başlar. Bir mahallede başlayacaksınız (bu oyunda her zaman olduğu gibi) ve arkadaşlar edinecek, evinizi dekore edecek, Sims'in hayati istatistiklerini yüksek tutmak için bir iş bulacaksınız. Her şeyden önce, bu oyunda yapabileceğiniz bir sürü şey var, tıpkı her zaman oynadığınız ve sevdiğiniz The Sims 'oyunlarında olduğu gibi.
 
The Sims Mobile, akıllı telefonlar için ayrıntılara meraklı bir bakışla adapte edilen Maxis'in klasik oyununun mükemmel bir versiyonudur. Olağanüstü grafikler ve sonsuz olasılıklar ile bu oyun herkes için mükemmel.

simülasyon macera yaşam günlük
FIFA 15 Ultimate Team FIFA 14 Mobile
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
The Sims Mobile 0 / 10 0 oy
KÜNYE
The Sims Mobile
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız