Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Lizard Man

The Lizard Man, ana karakterin arkadaşını kurtarmak için bir metro istasyonuna girmeniz gereken birinci şahıs bir korku oyunudur. Kertenkele adam hiçbir uyarıda bulunmadan ortaya çıktığında bu iki çocuk metro platformuna girmeye hazırlanıyorlardı.
 
3D grafikler aracılığıyla, Scary Teacher 3D gibi başarıların yaratıcıları, bu garip varlıktan kaçarken sizi bir kez daha koltuğunuzun kenarında tutuyor. Bunu yapmak için, nesneleri toplarken yürümek için joystick'i kullanacak ve kızın yerini bulmanıza yardımcı olacak ipuçlarını bulacaksınız.
 
Kertenkele adam sizi görmemesi için istasyonun içinde yürürken aşırı derecede değişmeniz çok önemli olacak. Film müziği ayrıca her oyunda gerilime katkıda bulunur. Kertenkele adama yaklaştıkça artan kalp atışları ile oyun sizi maceranın içine çekmeyi başarıyor.
 
The Lizard Man, gözlerinizi ekrandan bir saniye bile ayıramayacağınız Android için birinci şahıs korku oyunlarından biridir. Biraz da olsa odağınızı kaybederseniz, kötü adam sizi görecek ve yeşil gazıyla üzerinizi örtecektir. Bu olursa, çok az kişinin girmeye cesaret ettiği terk edilmiş metro istasyonunda da yaşamak zorunda kalacaksınız.

aksiyon macera
Scary Neighbor 3D Playtime Adventure Multiplayer
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
The Lizard Man 0 / 10 0 oy
KÜNYE
The Lizard Man
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız