Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Elder Scrolls Online: Deadlands

The Elder Scrolls Online: Deadlands'de “Oblivion Kapıları” yıl boyu macerasının yıkıcı sonunu deneyimleyin. 20 saatlik bu aksiyon dolu finalde yeni dünyaları ve alışılmadık müttefikleri keşfederek, Dagon'un Nirn'e hükmetme planlarına engel olun.
 
The Elder Scrolls IV: Oblivion oynamış olanlar Deadlands'deki bazı kısımları hatırlayacaktır. Burn; lavdan nehirleri, alevden yaratıkları ve yüksek metal kuleleri barındıran bir bölge. Ve oyuncular Deadlands'de, daha önce hiçbir Elder Scrolls oyununda görülmemiş, haşin fırtınalar ve şiddetli rüzgârlarıyla bilinen The Sever adındaki yeni bölgeye de yolculuk edebilecek.
 
Son olarak, bir Daedric prensin bile dize getiremeyeceği, Deadlands'deki son bölge Fargrave; The Elder Scrolls Online'daki en büyük şehirlerden biri ve devasa bir iskeletin çatısını oluşturduğu gizemli bir çöl metropolü. Oyuncuların diyarlar arası seyahat ederken üretim ve ticaret yapabileceği bir şehir. Bu metropolü ziyaret etmeden önce kendinize tek bir soru sorun: Yeme, içme veya dinlenme ihtiyacı olmayanlar neye değer verir?
 
2014'teki çıkış tarihinden beri, 240'dan fazla ülkeden 19 milyondan fazla oyuncu The Elder Scrolls Online'ı deneyimledi. Yerelleştirme çabalarımıza renk katmak adına, tüm ESO oyuncuları için İspanyolcayı mevcut diller listemize ekleyeceğiz. Yani geçmişteki, şimdiki ve The Elder Scrolls Online'agelecek tüm güncellemeler dahil, tüm oyun içi metinler ve altyazılar İspanyolca dilinde yerelleştirilecek.

ryo aksiyon macera online eso
HABERLER
Potato Flowers in Full Bloom Sin Chronicle
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
BSC Forumlar » Platformlar »
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
The Elder Scrolls Online: Deadlands 0 / 10 0 oy
KÜNYE
The Elder Scrolls Online: Deadlands ÇOKLU PLATFORM
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız