Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Catapult 2

The Catapult 2 rakibinizi bir mancınıkla yok etme konusunda meydan okuyan arcade oyununun ikinci kısmıdır.
 
The Catapult 2'nin oyun planı basittir: bir kayayı fırlatabilmek için tek yapmanız gereken ekrana tıklamak ve doğru açıyı yakalayana kadar geriye doğru kaydırmaktır. Kayaları rakiplerinizin mancınıklarını yok etmek ve rakiplerinizin hayatta kalmasına izin vermenin yanı sıra rakiplerinizi yok etmek için de kullanabilirsiniz. Ayrıca, eğer havadayken yakalayabilirseniz yolunuza engel olacak kayaları da ikiye ayırabilirsiniz. Bununla birlikte hızlı olmalısınız çünkü eğer saldırınız yavaş ya da düzensiz olursa kaya size çarpabilir ve maceranız sona erer.
 
Rakibinizi yok eder etmez dinlenmek için bir kaç saniyeniz olur ve ardından kısa süre içerisinde ekranın başka bir yerinde konumlanmış bir diğer rakibinizi görürsünüz. Hedefiniz olabildiğince çok düşmanı yok etmektir. Ayrıca, bir kaç düşmanınızdan kurtulduktan sonra bir sırada iki tane ardından bir sırada üç tane düşman görmeye başlarsınız.
 
The Catapult 2, basit görsellere ve bağımlılık yaratan oyun planına sahip süper eğlenceli 2D bir arcade oyundur.

aksiyon macera nişancı
The Ninja The Catapult: Clash with Pirates
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
The Catapult 2 0 / 10 0 oy
KÜNYE
The Catapult 2
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız