Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tetris Blitz

Tetris Blitz, klasik Tetris'in arkadaşlar arasında rekabeti teşvik eden bir hareket dinamik oyunu oluşturmak için her türlü yeni özelliğini tanıtan yeni bir versiyonudur.
 
Tetris Blitz'de ilk fark edebileceğiniz şey, oyuna başlamadan önce seçmeniz gereken birkaç farklı güçlendiriciyi kullanabilmenizdir. Bu takviyelerle oyuncu sayısını artırabilir, daha fazla zaman kazanabilir, belirli bir şekle sahip daha fazla parça alabilirsiniz vb. Elbette, takviyeler ücretsiz değildir - her oyunun sonunda kazandığınız parayla satın almanız gerekiyor.
 
Oyunun amacı, ayrılan süre içinde mümkün olduğunca çok puan kazanmaktır. Muhtemelen bu puanları nasıl kazanacağınızı hatırlarsınız: oluşturduğunuz çizgileri düşen bloklarla temizlemek. Her zaman olduğu gibi, bir hamle ile ne kadar çok çizgiyi temizlerseniz o kadar fazla puan alırsınız.
 
Klasik Tetris'in aksine, Blitz daha çok kişiler arası rekabete yöneliktir. Oyunun içinden arkadaşlarınıza meydan okuyabilir, puanlarını geçebilir ve liderlik panosunda önünüzde olan herkesle boş konuşabilirsiniz.
 
Tetris Blitz, tüm oyuncuların hoşuna gidecek yeni, renkli grafikleri ile klasik bir oyunun eğlenceli bir versiyonu.

bulmaca macera platform
Command & Conquer: Rivals The Gallery
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Tetris Blitz 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Tetris Blitz
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız