Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Talking Tom Jetski

Talking Tom Jetski, jet ski üzerinde giderken Tom ya da Angela'nın yerine geçtiğiniz sınırsız bir koşucu oyunudur. Bu türdeki klasik oyunların hepsinde olduğu gibi amaç yolunuza çıkan her türlü engeli atlatarak mümkün olduğunca ileri gitmektir.
 
Talking Tom Jetski'deki kontroller benzer oyunlardan biraz farklıdır. Jet skiyi kontrol etmek için parmağınızı ekranda basılı bırakmanız ve bir yandan diğer yana hareket ettirmelisiniz.
 
Parmağınızı hareket ettirerek, jet skiyi de hareket ettirebilir ve engellerden kaçınabilirsiniz. Koruma kalkanı kullanmak için farklı güçlendirmeler almaya çalışabilir ya da engelleri daha kolay aşmak için yavaşlayabilirsiniz.
 
Talking Tom Jetski hoş grafikleri, Tom ve Angela'nın çekiciliğinden faydalanan eğlenceli bir oyundur. Bu, şu anda Android'de yer alan en iyi sınırsız koşucu değildir; ancak zaman öldürmek için iyi bir oyundur.

macera koşu
Talking Tom Camp Konuşan Benn
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Talking Tom Jetski 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Talking Tom Jetski
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız