Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

TT Isle of Man Ride on the Edge 2

Zerre şüphe yok ki bu dünyanın en tehlikeli motor yarışlarından biri. TT Isle of Man – Ride On the Edge 2'de, farklı şampiyonalarda yeterliliğini kanıtladıktan sonra sürüş becerilerinin sınırlarını zorlayacağın hem düz hem virajlı bölümlerden oluşan 60 kilometre uzunluğundaki Snaefell Mountain Pistine gidiyorsun. TT 2'de 17 ilave pist, klasik modeller de dahil 18 farklı motor ve resmi sürücüler var. Dahası, tümüyle yeniden geliştirilen oyun fiziği ve aslına uygun simüle edilen sürücü hareketleri sayesinde şimdi her zamankinden daha gerçekçi. Motorunu ayarla, performansını yükselt ve teknik verilerini gerçek zamanlı olarak izle ki rekabette geri kalmayasın. TT2 ayrıca motor ayarlarını test edebileceğin ve TT Isle of Man şampiyonu olmak için ihtiyaç duyduğun tecrübeyi kazanabileceğin, her motorcunun rüyası yepyeni bir açık dünya da sunuyor.

TT Isle of Man Ride on the Edge 2 Bigben Interactive Kylotonn Racing Games motosiklet yarış oyunu PlayStation 4 Xbox One Switch PC
HABERLER
The Yakuza Remastered Collection FAR: Lone Sails
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
BSC Forumlar » Platformlar »
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
TT Isle of Man Ride on the Edge 2 0 / 10 0 oy
KÜNYE
TT Isle of Man Ride on the Edge 2 ÇOKLU PLATFORM
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız