Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Survival Game: Squid Challenge

Çok fazla borcunuz var ve ne yapacağınızı bilmiyorsunuz. Birisi size bazı çocuk oyunlarında yer aldığınız için büyük miktarda para teklif ediyor, bu nedenle evet demeye karar veriyorsunuz. Survival Game: Squid Challenge, altı tehlikeli çocuk oyununda hayatta kalmanız gereken başarılı Netflix serisi Squid Game'e dayanan eğlenceli bir beceri tabanlı oyundur. Popüler fenomenin bir parçası olmak istiyorsanız, bu ölümcül maceraya dalın ve hayatta kalarak bitirebileceğinizi kanıtlayın.
 
Seriyi izlediyseniz, tüm oyunlarda hayatta kalmak için tam olarak ne yapmanız gerektiğini bileceksiniz. Ancak hala izlemediyseniz, her oyunun başında görüntülenen talimatları izleyebilirsiniz. Bu yüzden, oyuna ünlü Kırmızı Işık ile başlayacaksınız, Yeşil Işık, bebek tarafından görülmeden bitiş çizgisini geçmeniz gereken yer. Sadece yeşil ışık yandığında yürüyün yoksa anında ölürsünüz.
 
Bir oyunu geçtiğinizde, ölü oyuncuların geride bıraktığı parayla devasa altın domuz vasiyetini izledikten sonra otomatik olarak ikinciye geçeceksiniz. Böylece Survival Game: Squid Challenge uygulamasında serideki altı oyunun da keyfini çıkarabilirsiniz. İpi diğer takımdan daha sert çekin, kurabiyeyi dikkatlice kırın veya yolda ölmek istemiyorsanız gerçek cam platformlara atlayın. Her yeni test, yeni bir ölme şansı sunar, bu nedenle diğer oyuncuların yaptıklarını takip etmeye veya her oyun için mükemmel çözümü bulmaya çalışın.
 
Kısacası Survival Game: Squid Challenge, bir seviyeyi istediğiniz kadar tekrarlayabilme düşüncesiyle Squid Game'in tadını çıkarmanın iyi bir yolu. Bu eğlenceli ama ölümcül hikayede düzinelerce oyuncuya karşı çıkın ve yeteneklerinizi onların önünde kanıtlayın.

strateji taktik
Decisions - Choose Your Interactive Stories 2018 Offroad Prado Car Drifting 3D
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Survival Game: Squid Challenge 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Survival Game: Squid Challenge
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız