Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Super Shot Golf

Super Shot Golf, size dünyanın her yerinden rakiplere karşı rekabet etme şansı veren bir golf oyunudur. Peki göreviniz? Her bir topu mümkün olduğunca az hamlede her deliğe sokmak. İnanılmaz derecede sezgisel bir kontrol sistemi var ve 3D grafiklerle oynadığınız her turda harika zaman geçireceksiniz.
 
Super Shot Golf'te her vuruşta olabildiğince hassas olmanızı gerektiren bir oyun bulacaksınız. Tek yapmanız gereken, her bir topu belirtilen daireye gelene kadar aşağı kaydırmak. Ardından, her vuruşun gücünü yönetmek için doğru anda dokunmanız gerekir.
 
Her bir deliğe yaklaştığınızda, çimlerin üzerinde renkli bölgelerin belirdiğini göreceksiniz. Bu, hedefe yaklaştıkça daha fazla puan almanızı sağlar. Ayrıca, topu bölgeye indirmeyi başarırsanız, rakiplerinizi yenmek çok daha kolay olacaktır.
 
Super Shot Golf, Android cihazınızda bu karmaşık sporu oynamanın harika bir yolunu sunan inanılmaz eğlenceli bir oyundur. Her rakibinizle yüzleşerek, topunuzun izleyeceği en iyi yörüngeleri hesaplarken sizin için çok zor bir delik olmadığını kanıtlamaya çalışmalısınız.

spor golf macera
Kill Shot Virus Marvel Puzzle Quest
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Super Shot Golf 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Super Shot Golf
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız