Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Subway Princess Runner

Subway Princess Runner, neredeyse aynı seviyelerde olan, Subway Surfers'ın bariz bir klonu. Bu oyunda karakteriniz, oynadıkça kişiselleştirebileceğiniz ve para kazanabileceğiniz pembe sweatshirtlü genç bir kız.
 
Subway Princess Runner’ın oynanışı, diğer 3D sonsuz koşucu oyunlarında olduğu gibi: zıplamak için, her iki tarafa geçmek için ve takla atmak için kaydırın. En önemlisi, ekrana iki kez dokunarak bir kaykay üzerinde birkaç saniye boyunca zıplayabilirsiniz.
 
Çoğu sonsuz koşucu oyununda olduğu gibi, oyun sırasında topladığınız paralarla yeni karakterlerin ve aksesuarların kilidini açabilirsiniz. Pembe bir sweatshirt'lü bir kızla başlasanız da kilidini açmak için bir sürü karakter mevcut!
 
Subway Princess Runner oldukça açık bir şekilde Subway Surfers klonudur. Sunacak orijinal bir şeyi olmamasına rağmen, genel olarak kötü bir oyun değildir.

macera
Street Racing Drift 3D Jewel Gems
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Subway Princess Runner 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Subway Princess Runner
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız