Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Street Diver

Street Diver, her yerde bulunan SWAGFLIP'den veya türün arkadaşı Flip Master'dan (ayrıca Miniclip'te taklit edilmiş) çok uzak değil. Bir kez daha, başlangıçta belirtilen hedeflere göre her seviyede hedefi vurmak için ayrıntılı havadan ters takla atmak size kalmış. Her seviyeyi etkili bir şekilde temizlemek, her seferinde ayağınızın üzerine inmenizi gerektirir ve bu, bazı güzel duvar dışı hareketleri patlatacağınız anlamına gelir.
 
Street Diver'daki kontrolörler basittir. Adamınızın ileriye doğru koşmasını sağlamak için uygun gördüğünüzde ekrana dokunun ve zıplaması için parmak ucunuzu kaldırın. Karakteriniz havadayken ekrana dokunursanız, takla atmaya hazırlanın.
 
Street Diver, giderek karmaşıklaşan hedeflerle karşılaştığınız düzinelerce farklı seviyeye ev sahipliği yapıyor. İşe başlamak oldukça basittir: Hedeflediğiniz hedefe indiğinizden emin olun. Bu kadar. Ancak, oyunda ilerledikçe işler biraz karışıyor. Belirli sayıda kemiği kırmanız, ekranın tehlikeli bir kısmına inmeniz ve çok daha fazlası gerekir.
 
Street Diver, eğlenceli ve basit parçaların eşit olduğu bir arcade oyunudur. Ayrıca, her güncelleme, elinizi denemeniz için yeni seviyelerle birlikte gelir. Ayrıca, bu oyun, başlangıçta çok iyi grafiklere sahip olmasına rağmen, tokatlamak için doyurucu bir görünüm paketi sunuyor.

macera eğlence
Golf Strike Day R Survival
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Street Diver 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Street Diver
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız