Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sonic CD Lite

Sonic CD Lite, klasik oyun Sonic CD'nin ücretiz bir versiyonudur ve sadece bu oyunun ilk birkaç seviyesini içerir; ancak eğer tüm oyunu satın alırsanız ne ile karşılaşabileceğiniz hakkında size fikir verebilir.
 
Sonic CD hakkında söyleyebileceğiniz en iyi şey kontrollerinin çok hassas olmasıdır, bu da bir dokunmatik ekranda oynamayı çok eğlenceli yapar. Normalde dokunmatik ekranlar biraz gariptir ancak Sonic CD'de kontroller çok iyi çalışır.
 
Oyun mekaniği hakkında kullanıcıların bilmediği birkaç şeyden bahsetmek gerekir: Ekranda soldan sağa doğru en yüksek hızda koşmalı, geçebildiğiniz bütün engelleri geçmeli ve herkesin favorisi küçük mavi kirpiyi hayatta tutmalısınız.
 
Sonic CD Lite, bir Android cihazda para vermeden Sonic oynama deneyimini sevip sevmeyeceğinizi görmek istiyorsanız çok iyi bir yoldur. Bununla birlikte saga oyunlarının hayranları bu oyunu sevecek gibi görünüyor.

platform aksiyon macera
Crazy Taxi Free Kemono Friends 3
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Sonic CD Lite 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Sonic CD Lite
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız