Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Solitaire Ocean Adventure

Eğlenceli oyun Solitaire Ocean Adventure ile okyanusun derinliklerinde solitaire oynayın. Bu oyun klasik kart oyununu alır ve eğlenceli bir dokunuş ve Küçük Deniz Kızı tarzı bir ortam ekler.
 
Solitaire oyunları her zaman eğlencelidir ve asla modası geçmez -bu nedenle klasik olarak adlandırılırlar ve Solitaire Ocean Adventure, onları her zaman ve her yerde Android cihazınızda oynamanızı mümkün kılar.
 
Neredeyse herkes solitaire oynamayı bilir ve bu oyun temelde aynı şekilde çalışır: Kartları azalan veya artan sırada sıralamak. Oyun tahtasından ne kadar çok kart çıkarabilirseniz, o kadar çok puan kazanırsınız!
 
Sıkışırsanız, oynamaya devam etmek için her zaman desteden bir kart çekebilirsiniz, ancak destedeki kartları ortadan kaldırarak çok fazla puan kazanamazsınız.
 
Herhangi bir kart oyunu hayranı, Solitaire Ocean Adventure oynarken harika zaman geçirecek. Bir deneyin ve Android cihazınızda klasik kart oyunlarının keyfini çıkarın!

kart strateji
Hidden Spot: The Puzzler Space Hunter
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Solitaire Ocean Adventure 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Solitaire Ocean Adventure
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız