Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Soccer Kick

Soccer Kick, temelde amacınızın tüm gücünüzle bir topa vurmak ve topu olabildiğince uzağa göndermek olduğu basit bir arcade oyunudur. Bunu yapmak için, sadece topa iyi vurmanız değil, aynı zamanda ilerledikçe oyuncunuz için yükseltmeler de satın almanız gerekir.
 
Soccer Kick'in oynanışı basittir. Topa vurmak için tam da doğru anda ekrana dokunmanız gerekir. Ne kadar uzağa giderse, o kadar çok para kazanırsınız. Tüm kazancınızla farklı yükseltmeler satın alabilirsiniz: Oynadıkça daha fazla güç, daha iyi zıplama ve daha fazla kazanç.
 
Maksimum mesafenizi aşmaya başladığınızda, oyuncunuz için yeni topların ve teçhizatın kilidini de açabileceksiniz. Yalnızca bir topla başlarsınız, ancak sonunda bir beyzbol, basketbol ve daha fazlasını tekmeleyebilirsiniz.
 
Soccer Kick, VOODOO'dan gördüğümüz tüm oyunlarda her zamanki gibi, tonlarca reklamın arkasına gizlenmiş basit bir oyun sunan eğlenceli bir arcade oyunudur.

macera
Go Plane Stack Merge 3D
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Soccer Kick 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Soccer Kick
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız