Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Smoke and Sacrifice

Smoke and Sacrifice, hayatta kalmak için yaşayan ekosistemlerden faydalanmanız gereken, hikaye tarzındaki bir açık dünya RPG’dir. Her karakterin anlatacak bir hikayesi olduğu bu elle çizilmiş güzel ve gotik maceranın büyük açık dünyasında ustalığınızı kullanın, savaşın, hayatta kalın ve keşfedin.

Sachi’nin evi, dünyanın buzlu çorak diyarında kalan verimli toprakların küçük bir parçasıdır. Sachi’nin tarım topluluğu, işlevsiz güneşin kayıp ışığının yerini alan ve alev alev yanan Güneş Ağacına bağlılıkları sayesinde işlerini yoluna koymuştur. İlk doğan çocuğunu Güneş Ağacına kurban ettikten sonra Sachi, ruhani iyiliğin aurasının altında karanlık bir sır keşfeder. Gizli yeraltı dünyasında saklı gerçeği keşfedecek mi yoksa onun anaforlu ölümcül dumanı için yok mu olacak?

Aleyhine olan şartlar, her adımda meydan okuyan yaratıklar ve yaşamını ve hafızasını çalmak için hazır bekleyen dumana rağmen Sachi oğlunun başına ne geldiğiyle ilgili gerçeği keşfedebilecek mi?

Smoke and Sacrifice ryo rpg rol yapma macera hayatta kalma oyun
HABERLER
Punch Club Trailblazers
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
BSC Forumlar » Platformlar »
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Smoke and Sacrifice 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Smoke and Sacrifice ÇOKLU PLATFORM
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız