Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Smash Bros Wii U

     Nintendo Wii U ve 3DS için gelen Smash Bros, iki oyun arasında etkileşimlere sahne olacak. Super Smash Bros Brawl'ın 2008'de çıkmasından kısa bir süre sonra geliştirilmeye başlanan oyunda 50'ye yakın karakter bulunuyor.
 
     Görsel açıdan 3DS'in ve yeni konsol olan Wii U'nun gücünü kullanarak daha etkileyici olmasının yanı sıra, aynı zamanda da daha iyi bir performans vadediyor. Saniyede 60 frame gösterirken, yüksek kalitede kaplamalar, dinamik efektler ve akıcı karakter hareketleri ile hiç olmadığı kadar etkileyicilik sunuyor.
 
     Yeni Smash Bros'un 3DS versiyonu daha çok oyuncuya ve onun karakterine yönelik bir yapıya sahip. Karakterinizi XP kazanarak değil de etraftan para toplayarak geliştiriyorsunuz. 3DS'in daha kişisel bir platform olması nedeniyle oyununuz da size özel bir hal alıyor. Fakat istediğiniz zaman kişiselleştirdiğiniz ve geliştirdiğini karakterinizi Wii U sürümüne aktarıp diğer oyuncularla mücadele ettirebiliyorsunuz.
 
     Smash Bros, iki farklı platformda faklı tatlar sunuyor ve ikisinin birleşiminden daha keyifli bir Smash Bros deneyimi ortaya çıkıyor. 3DS'de kendinize özel bir alanda karakterlerinizi geliştiriyor ve Wii U'da arenaya çıkarak güçlerini sergiliyorsunuz.
 

Smash Bros Wii U 3DS Nintendo Dövüş
EKRAN GÖRÜNTÜLERİ (3 / 3) Tümünü Gör »
HABERLER
Silent Hill HD Collection Wizardry Online
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
BSC Forumlar » Platformlar »
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Smash Bros Wii U 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Smash Bros Wii U
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız